Από το Ηράκλειο νικητές ξανά στα ρεκόρ... Γκίνες

Ένα δίδυμο από το Ηράκλειο σαρώνει τα παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες! (vid)

Ηράκλειο
Ένα δίδυμο από το Ηράκλειο σαρώνει τα παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες! (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς ένας πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ μαζί με συνάδελφο του γυμναστή καταρρίπτουν τα ρεκόρ Γκίνες...

Από τα δημοσιογραφικά γραφεία της ΕΡΤ στα... ρεκόρ Γκίνες!

Ο πρώην δημοσιογράφος Απόστολος Δέρβας και ο Γιώργος Κοτσιμπός, 2 συνάδελφοι πλέον γυμναστές, με έδρα το Ηράκλειο έχουν συνθέσει  ένα  απίστευτο δίδυμο,  καταρρίπτοντας το ένα μετά το άλλο τα παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες!

Οι ίδιοι σκαρφάλωσαν ξανά στην κορυφή του κόσμου, καταρρίπτοντας τα δικά τους  προηγούμενα παγκόσμια ρεκόρ στις δίδυμες κάμψεις με γροθιές και όπως φαίνεται, έχουν βαλθεί, να σπάσουν όλα τα... κοντέρ σε παγκόσμιο επίπεδο...

Οι 2 ερασιτέχνες αθλητές φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» της KRHTH TV. Μας αποκάλυψαν το πως γνωρίστηκαν και ξεκίνησαν να προπονούνται μαζί ενώ   μίλησαν για τις σπουδαίες, συνεχείς επιτυχίες τους, τους κόπους, και την επίπονη προσπάθεια που έχουν καταβάλλει, κατορθώνοντας να σαρώνουν τα βραβεία Γκίνες στις... κάμψεις!

Αν και κατάγονται από άλλες περιοχές της χώρας, οι ίδιοι δηλώνουν πλέον...Κρητικοί,  ενώ σχεδιάζουν, όπως είπαν, τα επόμενα βήματα τους, στοχεύοντας σε νέα παγκόσμια... ρεκόρ!

Μεταξύ εργασίας, και σκληρών προπονήσεων, το σπουδαίο δίδυμο βρίσκει χρόνο σε συνεργασία με τις αρμόδιες διευθύνσεις εκπαίδευσης για να επισκέπτεται σχολικές μονάδες του νησιού, περνώντας στους μαθητές τα μηνύματα  της σκληρής δουλειάς, των στόχων και της αφοσίωσης...

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News