Μαρία Καναβάκη

Μαρία Καναβάκη: Η δημοτική παράταξη “Ηράκλειο για σένα” ξεκινά κύκλο ενημερωτικών συναντήσεων

Ηράκλειο
Μαρία Καναβάκη: Η δημοτική παράταξη “Ηράκλειο για σένα” ξεκινά κύκλο ενημερωτικών συναντήσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η παράταξή μας θα πραγματοποιεί περιοδικά συναντήσεις και κατά τόπους επισκέψεις σε όλη την επικράτεια του Δήμου Ηρακλείου», δήλωσε η επικεφαλής της παράταξης

Από τα τέσσερα Διαμερίσματα της πόλης του Ηρακλείου θα αρχίσει ο κύκλος των ενημερωτικών συναντήσεων της δημοτικής παράταξης “Ηράκλειο για σένα”. 
Ήδη έχει αποσταλεί σχετικό αίτημα προς τα Διαμερισματικά Συμβούλια και προγραμματίζονται οι συναντήσεις το προσεχές διάστημα.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση αυτού του κύκλου θα ξεκινήσουν οι συναντήσεις με τις υπόλοιπες Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες και οι επισκέψεις στην ενδοχώρα του Δήμου. 
Σε δήλωση της η επικεφαλής Μαρία Καναβάκη αναφέρει: 
«Ξεκινάμε τις επαφές και τη συνεργασία με τα Δημοτικά Διαμερίσματα και τις Τοπικές Κοινότητες για να ακούσουμε από κοντά και από τους αιρετούς εκπροσώπους τα ζητήματα κάθε γειτονιάς, κάθε περιοχής και κάθε κοινότητας , τα οποία θα καταγράψουμε και τα μέλη της παράταξης μας θα ασχοληθούν στην κατεύθυνση να συμβάλουμε εποικοδομητικά στην ανάδειξη και την επίλυσή τους. 
Τα Διαμερίσματα και οι Κοινότητες είναι ο ενδιάμεσος εκλεγμένος κρίκος της αλυσίδας μεταξύ των πολιτών και των Δημοτικών Αρχών και οφείλουμε να τιμούμε το ρόλο τους, να συνεργαζόμαστε μαζί τους και να λαμβάνουμε υπόψη την άποψη τους, καθώς γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τα θέματα των περιοχών τους. 
Γι’ αυτό και η Παράταξή μας θα πραγματοποιεί περιοδικά συναντήσεις και κατά τόπους επισκέψεις σε όλη την επικράτεια του Δήμου Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News