Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου: Εκδήλωση για τα εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα με ομιλητή τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλο

Ηράκλειο
Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου: Εκδήλωση για τα εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα με ομιλητή τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 6 Μαρτίου και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα συνελεύσεων του ΕΚΗ

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, σε συνεργασία με την ΓΣΕΕ, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για τα εργασιακά και τα ασφαλιστικά ζητήματα, αύριο Τετάρτη 6 Μαρτίου και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα συνελεύσεων του ΕΚΗ.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει και ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, ο οποίος θα αναφερθεί στο αίτημα της Συνομοσπονδίας για πραγματικές αυξήσεις τους μισθούς αλλά και για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

Παράλληλα, οι ομιλητές της εκδήλωσης θα αναφερθούν και στο ζήτημα της ακρίβειας αλλά και σε ζητήματα, που αφορούν τους εργαζόμενους, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των εργαζομένων για το διεκδικητικό πλαίσιο της 24ωρης Γενικής Απεργίας που έχει αποφασιστεί για τις 17 Απριλίου.

Το ΕΚΗ καλεί όλους τα Σωματεία της δύναμής του, όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, επισημαίνοντας ότι η επαναφορά της διαπραγμάτευσης στους κοινωνικούς εταίρους, που θα είναι και το όπλο των συνδικάτων ώστε να επιτευχθεί ο στόχος, είναι ένα ζήτημα, που μας αφορά όλους.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News