Ναρκωτικά

Το Λιμενικό για τη σύλληψη της 48χρονης στο Τυμπάκι - Αναζητείται ο σύντροφός της

Ηράκλειο
Το Λιμενικό για τη σύλληψη της 48χρονης στο Τυμπάκι - Αναζητείται ο σύντροφός της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου διενεργεί την προανάκριση

Ανακοίνωση για τη σύλληψη της 48χρονης, στο σπίτι της οποίας (σε φρεάτιο) στο Τυμπάκι βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη και ζυγαριά, εξέδωσε το Λιμενικό.

Σύμφωνα με αυτήν, «τις πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου προέβησαν στη σύλληψη 48χρονης αλλοδαπής για παράβαση του Ν. 4139/13 «περί εξαρτησιογόνων ουσιών» σε συνδυασμό με το αρ. 45 του Π.Κ. «συναυτουργία».

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, διενεργήθηκε έλεγχος, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ουσιών Κ-9 «ΜΑΣΚ», στην οικία που διαμένει η προαναφερόμενη μαζί με 36χρονο αλλοδαπό στην ευρύτερη περιοχή δήμου Φαιστού Ηρακλείου. Σε φρεάτιο ακριβώς έξω από την οικία βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες οχτώ (08) ανισοβαρείς συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους διακοσίων δώδεκα (212) γραμμαρίων καθώς και μία (01) ηλεκτρονική ζυγαριά. Επιπλέον βρέθηκε μία (01) μαύρη σακούλα με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 1.279,6 γρ. επιμελώς κρυμμένη στη ρίζα δέντρου ακριβώς απέναντι της οικίας, ενώ εντός αυτής εντοπίστηκαν δύο (02) σκεύη με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης μη δυνάμενα να ζυγιστούν.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, ενώ αναζητείται ο 36χρονος στο πλαίσιο του αυτόφωρου».

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News