8
Φωτ. αρχείου

Συνελήφθη 25χρονος για επτά υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων στο Ηράκλειο – Στα 15.000 ευρώ η "λεία" του

Ηράκλειο
Συνελήφθη 25χρονος για επτά υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων στο Ηράκλειο – Στα 15.000 ευρώ η "λεία" του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Αφαίρεσε από οικίες χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα, είδη ρουχισμού και προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ. Ο λόγος για έναν 25χρονο Ρομά, ο οποίος κατέβαινε στην Κρήτη από την Κόρινθο κατά καιρούς για να δώσει το "παρών" στο Αστυνομικό Τμήμα για άλλη υπόθεση για την οποία ήταν υπόδικος και... επ' ευκαιρία προέβαινε σε κλοπές και ληστείες. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, «εξιχνιάστηκαν χθες (01.03.2024) στο Ηράκλειο επτά υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων από οικίες, που είχαν διαπραχθεί στο Ηράκλειο, και για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 25χρονου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και μετά από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 25χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 06/01/2024 έως και 25/02/2024 είχε διαπράξει επτά (7) κλοπές (6 τετελεσμένες και 1 απόπειρα), αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των οκτώ χιλιάδων εξακοσίων (8.600) ευρώ, καθώς και ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα, είδη ρουχισμού και διάφορα άλλα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα συνολικής αξίας έξι χιλιάδων τετρακοσίων (6.400) ευρώ.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών για τον εντοπισμό του ανωτέρω, πρωινές ώρες χθες (01.03.2024) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου εντοπίστηκε να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και συνελήφθη.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης αξιόποινων πράξεων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News