κινητοποίηση ταξί

Απεργία: Ξεκίνησε η μηχανοκίνητη πορεία στο Ηράκλειο (pics)

Ηράκλειο
Απεργία: Ξεκίνησε η μηχανοκίνητη πορεία στο Ηράκλειο (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Ηρακλείου πραγματοποιεί μηχανοκίνητη πορεία με αφορμή τη συμπλήρωση για τον ένα χρόνο από την τραγωδία των Τεμπών αλλά και για να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους για τον κλάδο

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία κάλεσε η ΑΔΕΔΥ και μαζί της κατεβαίνουν στους δρόμους συνδικάτα, σωματεία, πολίτες, φοιτητές και χιλιάδες κόσμου, με αφορμή και τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την τραγωδία των Τεμπών.

Στο Ηράκλειο, λίγο μετά τις 10 το πρωί ξεκίνησε η μηχανοκίνητη πορεία, που είχε προγραμματίσει για σήμερα ο Σύλλογος Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Ηρακλείου, με κατεύθυνση προς την πλατεία Ελευθερίας, όπου θα λάβει χώρα το συλλαλητήριο. 

κινητοποίηση ταξί

Όπως είναι γνωστό, οι ιδιοκτήτες ταξί είναι σε στάση εργασίας από τις 9:30 το πρωί, η οποία θα διαρκέσει έως τη 1 το μεσημέρι. 

«Mετά από απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Ηρακλείου τη Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι, προκειμένου “να συμμετέχουμε οι επαγγελματίες οδηγοί ΤΑΞΙ μαζί με τους υπόλοιπους μικρούς επαγγελματίες, τους εργαζόμενους, τους φοιτητές, τους αγρότες στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν τη συγκεκριμένη ημέρα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

κινητοποίηση ταξί

Tην ίδια ώρα, και άλλες συλλογικότητες, σωματεία, αλλά και φοιτητές κατευθύνονται προς την πλατεία Ελευθερίας για το προγραμματισμένο συλλαλητήριο. 

κινητοποίηση ταξί
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News