Αλέξης Καλοκαιρινός

Συνέντευξη του Δημάρχου Ηρακλείου στο Ράδιο 98.4

Ηράκλειο
Συνέντευξη του Δημάρχου Ηρακλείου στο Ράδιο 98.4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

‘’Οικονομία και καθημερινότητα στις πρώτες προκλήσεις της Δημοτικής Αρχής Ηρακλείου’’

Οικονομία και Καθημερινότητα τοπικό πολεοδομικό και τεχνικό πρόγραμμα στις πρώτες προκλήσεις της Δημοτικής Αρχής Ηρακλείου με την ανάληψη των καθηκόντων της όπως ο Δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός λέει στο Ράδιο 98.4.

‘’Κατά τον ίδιο στις 7 εβδομάδες θητείας της Δημοτικής Αρχής η μάχη είναι πολύπλευρη, δίνετε κάθε μέρα από το σύνολο των εργαζομένων προς ανακούφιση των πολιτών, παράλληλα με τις επαφές τόσο σε τοπικό όσο και κεντρικό επίπεδο αναφορικά με τον προγραμματισμό δράσης κι έργων.

Ύδρευση – άρδευση, οδοποιία, σχολική στέγη, τοπικό πολεοδομικό και τεχνικό πρόγραμμα, καθαριότητα, αποτελούν κεφάλαια με ιδιαίτερη δυναμική σε κάθε γωνιά του Δήμου.

Μόλις χθες με τις θετικές ψήφους της δημοτικής αρχής υπερψηφίστηκε και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ηρακλείου κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ενώ καταψήφισαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 29/2 θα συζητηθεί ο ελλειμματικός προϋπολογισμός και δοθεί η εντολή στην Δημοτική Επιτροπή να προχωρήσει σε αίτημα για τη λήψη δανείου. Σε κάθε περίπτωση ο προϋπολογισμός πρέπει να ψηφιστεί μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News