‘’Ενώνουν δυνάμεις στο Δήμο Ηρακλείου για την ανάπτυξη του Τουρισμού’’

Ηράκλειο
‘’Ενώνουν δυνάμεις στο Δήμο Ηρακλείου για την ανάπτυξη του Τουρισμού’’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομίας και Τουρισμού Γιώργος Αγριμανάκης μιλώντας στο Ράδιο 98,4 αναφέρθηκε στο Στρατηγικό Αναπτυξιακό Σχέδιο του Δήμου.

Πρώτη συνεδρίαση για την Επιτροπή Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας Δήμου Ηρακλείου, που λειτουργεί συμβουλευτικά προς το Δημοτικό Συμβούλιο σε θέματα στρατηγικής και στόχων στον τομέα του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας και στην εφαρμογή των πολιτικών αυτών που απορρέουν τόσο από το Στρατηγικό Αναπτυξιακό Σχέδιο του Δήμου, όσο και από την συνεργασία της δημοτικής αρχής με τους φορείς του τουρισμού και ευρύτερα της επιχειρηματικότητας.
 

Η Επιτροπή καλείται να συμβάλλει εξάλλου στη δημιουργία προϋποθέσεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη του Ηρακλείου, την ανάδειξη των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων του, αλλά και την ενημέρωση των επιχειρηματιών και την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας.


Ο Αντιδήμαρχος Οικονομίας και Τουρισμού Γιώργος Αγριμανάκης μιλώντας στο Ράδιο 98,4 αναφέρθηκε στο Στρατηγικό Αναπτυξιακό Σχέδιο του Δήμου, και στις τρείς επιτροπές: ‘’Οδικού Τουρισμού, Αειφορίας – Γαστρονομίας και Έξυπνου Τουρισμού, που θα καταθέσουν τις προτάσεις τους για την περαιτέρω ανάπτυξη του στο σύνολο των διοικητικών ορίων του Δήμου Ηρακλείου. Παράλληλα σε τράπεζα ιδεών φορείς του τουρισμού και πολίτες θα μπορούν να καταθέτουν τις ιδέες τους προς εξέταση κι αξιοποίηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News