Απόπειρα ληστείας

Ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ με "ρόπαλο" και φωνές έτρεψε σε φυγή τον ληστή με τη “χατζάρα”  - Απίστευτο σκηνικό ξημερώματα στο Ηράκλειο (vid)

Ηράκλειο
Ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ με "ρόπαλο" και φωνές έτρεψε σε φυγή τον ληστή με τη “χατζάρα”  - Απίστευτο σκηνικό ξημερώματα στο Ηράκλειο (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αστυνομία φέρεται ότι είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίηση και στη σύλληψη του δράστη

Απίστευτο περιστατικό απόπειρας ληστείας στο Ηράκλειο τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/2). Άγνωστος δράστης εισέβαλε σε μίνι μάρκετ και με την απειλή “χατζάρας” προσπάθησε να αφαιρέσει χρήματα από το ταμείο του καταστήματος. Ωστόσο ένα ξύλινο ρόπαλο που κράδαινε μία γυναίκα πίσω από το ταμείο και φωνές που καλούσαν σε βοήθεια απέτρεψαν τον επίδοξο ληστή, που τράπηκε σε φυγή. 

Το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο γιος της γυναίκας, συνέβη γύρω στις 6 το πρωί της Τετάρτης (21/2) και καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος. Στο βιντεοληπτικό υλικό φαίνεται ο δράστης να εισβάλει στο μίνι μάρκετ, έχοντας το κεφάλι του καλυμμένο με κράνος και κρατώντας στο χέρι ματσέτα. Η γυναίκα ατρόμητη τον αποτρέπει με ένα πλάστη - "ρόπαλο" και ενεργοποιεί τον συναγερμό, αναγκάζοντας τον επίδοξο ληστή σε άτακτη υποχώρηση.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον γιο της γυναίκας, η χθεσινή δεν ήταν η πρώτη φορά που με όπλο τον πλάστη η μητέρα του αντιμετώπισε με επιτυχία ληστή.

Η Αστυνομία φέρεται ότι είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη του δράστη, παρ’ όλα αυτά η υπόθεση επισήμως παραμένει ανοιχτή.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News