Χασίς, 700 γρ.

Απολογούνται την Παρασκευή για τα 695 γραμμάρια χασίς οι δύο νεαροί που πιάστηκαν στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Απολογούνται την Παρασκευή για τα 695 γραμμάρια χασίς οι δύο νεαροί που πιάστηκαν στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα υπηρεσίας, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους κακουργηματικές διώξεις για διακίνηση ναρκωτικών, και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο Παρασκευή

Στη “φάκα” της ΕΛ.ΑΣ. με σχεδόν 700 γραμμάρια κάνναβης έπεσαν προχθές το απόγευμα δύο νεαροί άνδρες, σε περιοχή της Μεσαράς. Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας περίπου 23 ετών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα υπηρεσίας, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους κακουργηματικές διώξεις για διακίνηση ναρκωτικών. Αμφότεροι οι νεαροί έλαβαν προθεσμία και θα απολογηθούν αύριο Παρασκευή. 
Η σύλληψη των δύο νεαρών έγινε το απόγευμα της Τρίτης σε περιοχή του δήμου Φαιστού. Το προηγούμενο διάστημα είχαν περιέλθει σε στελέχη του ΤΑΕ Μεσαράς πληροφορίες αναφορικά με τη δράση των νεαρών. Σε “έφοδο” που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στα σπίτια και σε χώρους που χρησιμοποιούσαν οι δύο άνδρες, βρέθηκαν περίπου 695 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Επίσης, βρέθηκαν 21 συσκευασίες καπνού “οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία τελωνιακού ελέγχου”, ένα πιστόλι κρότου και δύο γεμιστήρες. Εξάλλου, εντοπίστηκαν ακόμη το ποσό των 90 ευρώ και μια συσκευή τηλεφώνου. Όλα τα έκνομα ευρήματα κατασχέθηκαν από τις Αρχές.

ταε χασίς

Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν τη χθεσινή ημέρα στα δικαστήρια Ηρακλείου συνοδευόμενοι από την συνήγορο υπεράσπισής τους κι εμφανίστηκαν στον εισαγγελέα υπηρεσίας. Ο τελευταίος άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών από κοινού, σε βαθμό κακουργήματος. Κατόπιν, οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην ανακρίτρια Ηρακλείου, ωστόσο, ζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο Παρασκευή. Μέχρι τότε θα κρατούνται. 


 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News