τρελή πορεία 4χ4

Ηράκλειο: Τρελή πορεία αυτοκινήτου που περνά ξυστά από δημοσιογράφο σε απευθείας σύνδεση (vid)

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Τρελή πορεία αυτοκινήτου που περνά ξυστά από δημοσιογράφο σε απευθείας σύνδεση (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτοκίνητο 4 επί 4 περνά ξυστά από τη δημοσιογράφο Γεωργία Μακάκη, που εκείνη την ώρα έδινε το ρεπορτάζ για την κυκλοφοριακή κατάσταση που επικρατεί στον προβληματικό και δύσκολο κόμβο

Αναστάτωση στη διάρκεια της εκπομπής ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ στην ΚΡΗΤΗ TV. Κατά τη διάρκεια απευθείας σύνδεσης από την περιοχή Aϊ Γιάννη Χωστού, αυτοκίνητο 4 επί 4 περνά ξυστά από τη δημοσιογράφο Γεωργία Μακάκη, που εκείνη την ώρα έδινε το ρεπορτάζ για την κυκλοφοριακή κατάσταση που επικρατεί στον προβληματικό και δύσκολο κόμβο.

Το αυτοκίνητο αναπτύσσει ταχύτητα και με εκκωφαντικό θόρυβο περνά ξυστά από τη δημοσιογράφο και τους καλεσμένους της εκπομπής που βρισκόταν στο σημείο, Μενέλαο Καρακωσταντάκη και Χαράλαμπο Νησωτάκη. Οι συντελεστές της εκπομπής ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ πάγωσαν, μια και στο παρά πέντε αποφεύχθηκε πιθανό ατύχημα. Μάλιστα η δημοσιογράφος περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί εκεί καθημερινά, με τους οδηγούς να αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες βάζοντας σε κίνδυνο τους πεζούς.

Δυστυχώς δεν είναι λίγες οι φορές που στην περιοχή του Αϊ Γιάννη Χωστού καταγράφονται τέτοιες συμπεριφορές, με τους οδηγούς να αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες κάνοντας ελιγμούς.

Από το σημείο περνούν καθημερινά εκατοντάδες πεζοί, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά που κινούνται από και προς τα σχολεία της περιοχής.

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News