ζομπι

Missing Alert: Συναγερμός για την εξαφάνιση 25χρονης από το Ηράκλειο

Ηράκλειο
Missing Alert: Συναγερμός για την εξαφάνιση 25χρονης από το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την εξαφάνισή της γνωστοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα Δευτέρα (12/2) για την εξαφάνιση της νεαρής κοπέλας και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ελευθερία Ξυλούρη, είναι 25 ετών και τα ίχνη της χάθηκαν από την περασμένη Παρασκευή (9/2). Έχει ύψος 1.80 μ., είναι εύσωμη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια και κατά την εξαφάνισή της φορούσε τζιν παντελόνι και πράσινη μπλούζα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Στις 09/02/2024, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης, η Ελευθερία Ξυλούρη, 25 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της σήμερα, 12/02/2024, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ελευθερία Ξυλούρη έχει ύψος 1.80 μ., είναι εύσωμη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι και πράσινη μπλούζα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News