αστυνομία

Αγωνία για την 78χρονη που ταξίδευε για Ρόδο και χάθηκαν τα ίχνη της - Την αναζητά η κόρη της

Ηράκλειο
Αγωνία για την 78χρονη που ταξίδευε για Ρόδο και χάθηκαν τα ίχνη της - Την αναζητά η κόρη της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H 78χρονη γυναίκα επιβιβάστηκε σε πλοίο για να ταξιδέψει στη Ρόδο, έφτασε στο νησί των Ιπποτών, αλλά έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν

Την εξαφάνιση της 78χρονης μητέρας της δήλωσε στις αστυνομικές Αρχές μία γυναίκα, κάτοικος Ηρακλείου. Σύμφωνα με τη δήλωσή της, η ηλικιωμένη μητέρα της θα ταξίδευε από το Ηράκλειο με προορισμό το νησί της Σύμης, όπου διαμένει. Όντως μπήκε στο καράβι στις 6 το πρωί του Σαββάτου για τη Ρόδο, με σκοπό να μεταβεί μετέπειτα με άλλο ακτοπλοϊκό μέσο στη Σύμη, με την κόρη της μάλιστα να τη συνοδεύει και να την αποχαιρετά στην προβλήτα στο λιμάνι του Ηρακλείου. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της 78χρονης προς Ρόδο, μάλιστα, οι δύο γυναίκες είχαν τηλεφωνική επικοινωνία γύρω στις 11 το πρωί. 

Ωστόσο από ένα σημείο και μετά η 78χρονη σταμάτησε να απαντάει στις κλήσεις της κόρης της... Η Αστυνομία ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της 78χρονης, ενώ έχει επιληφθεί το αστυνομικό τμήμα της Ρόδου για τις έρευνες με σκοπό τον εντοπισμό της. Πάντως η ηλικιωμένη γυναίκα φέρεται να κατέβηκε στο λιμάνι της Ρόδου και στη συνέχεια να χάθηκαν τα ίχνη της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News