Καλλιπάτειρα

"ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ": 48 χρόνια δράσης και προσφοράς του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών (vid)

Ηράκλειο
"ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ": 48 χρόνια δράσης και προσφοράς του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα έσοδα της εκδήλωσης, θα διατεθούν για την αγορά κινητού υπερηχογράφου καρδιάς στην καρδιολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ

Συμπληρώνοντας φέτος 48 χρόνια δράσης και προσφοράς, το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών  ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, κατάφερε μέσα από τον ετήσιο χορό του, να στηρίξει ένα ακόμη μεγάλο σκοπό, αφού τα έσοδα της εκδήλωσης, θα διατεθούν για την αγορά κινητού υπερηχογράφου καρδιάς στην καρδιολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη, με την πρόεδρο τόσο του Πανελλήνιου Σωματείου όσο και του τοπικού παραρτήματος να εξηγούν ότι στην προμετωπίδα των στόχων τους βρίσκεται ο άνθρωπος και η κοινωνική δράση για την χώρα και η στήριξη των πολιτών.

Μια ξεχωριστή γιορτή πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Ηράκλειο, από το παράρτημα Ηρακλείου του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείο Γυναικών ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ που συγκέντρωσε όχι μόνο πλήθος κόσμου, αλλά και την δυνατότητα από τα έσοδα να επιτευχθεί η αγορά ενός κινητού υπερηχογράφου καρδιάς που θα δοθεί στην καρδιολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Επρόκειτο για ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο δείπνο στο οποίο το παρών έδωσε και η πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών Καλλιπάτειρα, Κατερίνα Παναγοπούλου που στάθηκε στις δράσεις των 48 χρόνων που έχουν γίνει και που πάντα αναφέρονται στον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Η συγκεκριμένη γιορτή λίγο πριν τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι καθιερωμένη και επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, στηρίζοντας κάθε φορά και έναν άλλον σκοπό, που εμπλουτίζει τις κοινωνικές δράσεις του Σωματείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News