Εκλογές ΟΕΕ/ΤΑΚ

Ηράκλειο: Μεγάλη η συμμετοχή στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου (pics)

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Μεγάλη η συμμετοχή στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο είναι απαραίτητο για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος

Με βασικό αίτημα των παρατάξεων την κατάργηση του φορολογικού νομοσχεδίου που ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα, προσέρχονται σήμερα από  το πρωί στις κάλπες οικονομολόγοι του Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου στο Ηράκλειο.

Εκλογές ΟΕΕ/ΤΑΚ

Πρόκειται για πάνω από 4 χιλιάδες μέλη που είναι εγγεγραμμένα στο ΟΕΕ/ΤΑΚ, με τη σημερινή προσέλευση στις κάλπες για την εκλογή νέας διοίκησης να είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις, αναμένεται στη σημερινή εκλογική αναμέτρηση η συμμετοχή περισσότερων από 1.500 μελών που θα επιλέξουν τους εκπροσώπους τους στο νέο Δ.Σ.  

Εκλογές ΟΕΕ/ΤΑΚ

Υπενθυμίζεται ότι από τις 8:00 έως τις 18:00, σε όλη τη χώρα, διεξάγονται σήμερα οι εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για την ανάδειξη των μελών της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων και των Τοπικών Διοικήσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που είχε δοθεί στη δημοσιότητα, για το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης οι εκλογές πραγματοποιούνται στο Ηράκλειο, στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου (Εφέσου 20 – 24,  Ηράκλειο) και στον Άγιο Νικόλαο, στην αίθουσα «Αντώνης Στρατάκης»  στο κτίριο της παλαιάς Νομαρχίας (Πολυτεχνείου 1, Άγιος Νικόλαος).

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του ΟΕΕ που είναι οικονομικά ενήμερα μέχρι και 31/12/2022.

H αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο είναι απαραίτητο για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News