αστυνομια

Ηράκλειο: Σε ένστολη διαμαρτυρία στο προαύλιο του Αστυνομικού Μεγάρου προχωρούν οι αστυνομικοί - «Το οφείλουμε στον Γιώργο»

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Σε ένστολη διαμαρτυρία στο προαύλιο του Αστυνομικού Μεγάρου προχωρούν οι αστυνομικοί - «Το οφείλουμε στον Γιώργο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το οφείλουμε στον Γιώργο, σε κάθε αδικοχαμένο συνάδελφο αλλά και σε όλους τους συναδέλφους που ρίχνονται καθημερινά στη μάχη του πεζοδρομίου για να προστατεύσουν τον κάθε έναν από εμάς-εσάς», αναφέρουν

Με αφορμή τον βαρύτατο τραυματισμό συναδέλφου τους, τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου ανακοινώνουν ότι τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν ένστολη διαμαρτυρία στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου, προκειμένου να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν για να κάνουν γνωστή την απόφασή τους για την ένστολη διαμαρτυρία της Δευτέρας αναφέρουν τα εξής:

«Η Ένωσή μας ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) για παράσταση διαμαρτυρίας σε κάθε Διεύθυνση Αστυνομίας ανά την επικράτεια με αφορμή την άνανδρη επίθεση στο Ρέντη Αττικής εναντίον διμοιριών της Υ.Α.Τ. που λάμβαναν μέτρα τάξης σε αθλητική συνάντηση και είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός συναδέλφου μας ηλικίας μόλις 31 ετών, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καλεί όλους τους συναδέλφους τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και ώρα 13.30 έξωθεν του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Καλούμε και τα Σωματεία Ειδικών Φρουρών Κρήτης και την Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Περιφέρειας Κρήτης.

Επιθέσεις τέτοιου είδους έχουν ως στόχο το θεσμό της δημοκρατίας, της ευνομούμενης πολιτείας μέσα στην οποία θέλουμε να διαβιούμε αλλά και της εύρυθμης λειτουργίας της κοινωνίας μας. Μιας κοινωνίας που δυστυχώς μέρα με τη μέρα βαλτώνει όλο και περισσότερο. Εμείς σαν θεσμός όσο περνάει από το χέρι μας δε θα επιτρέψουμε και δε θα συμμετέχουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Το οφείλουμε στο Γιώργο, σε κάθε αδικοχαμένο συνάδελφο αλλά και σε όλους τους συναδέλφους που ρίχνονται καθημερινά στη μάχη του πεζοδρομίου για να προστατεύσουν τον κάθε έναν από εμάς-εσάς και το έννομο αγαθό της ασφάλειας μας, χωρίς καμία αναγνώριση και ανταπόκριση από την πολιτεία.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!», καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News