Χριστουγεννιιάτικο δέντρο Ταξιάρχης

Ηράκλειο: Απόψε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου με την Παυλίνα Βουλγαράκη

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Απόψε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου με την Παυλίνα Βουλγαράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 6 το απόγευμα, με πολλή μουσική και χορό ενώ στις 8.30, αμέσως μετά την φωταγώγηση του δέντρου, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της Παυλίνας Βουλγαράκη

Γύρισε η κλεψύδρα της επίσημης έναρξης της εορταστικής περιόδου για το Ηράκλειο. Απόψε φωταγωγείται το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ οι εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν το event ξεκινούν στις 6 το απόγευμα, με πολλή μουσική και χορό. Στις 8.30, μισή ώρα μετά από την φωταγώγηση του δέντρου, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της Παυλίνας Βουλγαράκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • 18:00 – 18:30 Οι Batala Creta σε μία μουσικοχορευτική παρέλαση που θα ξεκινήσει από τα Λιοντάρια και θα καταλήξει στην Πλατεία Ελευθερίας. Οι Batala Creta είναι ομάδα βραζιλιάνικων κρουστών που κινείται σε ρυθμούς samba- reggae Θα παρελάσουν Έλληνες και ξένοι τυμπανιστές από χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής.
  • 18:40 -19:00 Συναυλία με το Σύνολο Χάλκινων  της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κρήτης, Δήμου Ηρακλείου. Υπεύθυνοι: Ανδρέας Κολπονδίνος, Άγγελος Μιχαήλ
  • 19:10 -19:25 Συναυλία με την Χορωδία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κρήτης, Δήμου Ηρακλείου. Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Αθανασία Κυριακίδου
  • 19:30 Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ηρακλείου υπό τη διεύθυνση του Λεωνίδα Τζωρτζάκη θα ταξιδέψει το κοινό, στο πνεύμα των ημερών με χαρούμενες χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
  • 20:00 Φωταγώγηση Δένδρου από τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό
  • 20:30 Συναυλία με την Παυλίνα Βουλγαράκη

Με τη δική της αέρινη αύρα και με εορταστική διάθεση η Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται στο Ηράκλειο με τις αποσκευές της γεμάτες από παλιά αγαπημένα τραγούδια, μα και φρέσκιες μελωδίες, καινούργια ακούσματα που τα απογειώνει με το ιδιαίτερο ερμηνευτικό της ταλέντο.

Φέτος, το "χριστουγεννιάτικο κάστρο" που είχαν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια οι Ηρακλειώτες, ...μετακόμισε σε διάφορα σημεία του κέντρου της πόλης, λόγω των έργων ανάπλασης που θα ξεκινήσουν στην πλατεία Ελευθερίας.

Τόσο στην λεωφόρο Δικαιοσύνης όσο και στην πλατεία Δασκαλογιάννη θα τοποθετηθούν από τις 15 Δεκεμβρίου, 23 συνολικά σπιτάκια όπου θ’ ασκήσουν την χριστουγεννιάτικη δραστηριότητά τους όσοι κληρωθούν.

Η κλήρωση ανάμεσα στις 30 αιτήσεις που υπεβλήθησαν, θα γίνει σήμερα, ενώ ο δήμος Ηρακλείου έχει επιδοθεί σ’ ένα αγώνα δρόμου προκειμένου να ολοκληρωθούν εγκαίρως οι σχετικές διαδικασίες αδειοδότησης, οι οποίες καθυστέρησαν και λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στην πλατεία του Αρχαιολογικού Μουσείου θα διαμορφωθεί ένας χώρος όπου θα στηθούν τα υπαίθρια παιγνίδια για να μπορούν να διασκεδάσουν τα μικρά παιδιά. Εκεί θα υπάρχει ένα καρουζέλ το οποίο θα είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News