Λαμπρινός στη νέα λαϊκή

Νέα Αλικαρνασσός: Έτοιμη η μόνιμη λαϊκή αγορά της πόλης - Παρόντος του δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού η παρουσίαση του χώρου

Ηράκλειο
Νέα Αλικαρνασσός: Έτοιμη η μόνιμη λαϊκή αγορά της πόλης - Παρόντος του δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού η παρουσίαση του χώρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μόνιμη λαϊκή στη Νέα Αλικαρνασσό έχει διαμορφωθεί με όλες τις υποδομές που χρειάζονται για να υποδεχθεί παραγωγούς, πωλητές και καταναλωτές

Παρόντος του δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, παρουσιάστηκε ο χώρος της πρώτης μόνιμης λαϊκής αγοράς του Ηρακλείου που βρίσκεται στη Νέα Αλικαρνασσό μπροστά από το σωφρονιστικό κατάστημα. 

Η πρώτη μόνιμη λαϊκή αγορά του Ηρακλείου, στο μεγάλο γήπεδο δυτικά του Καταστήματος Κράτησης Αλικαρνασσού, έχει διαμορφωθεί με όλες τις αναγκαίες υποδομές, με φωτισμό, χημικές τουαλέτες, κ.λπ., μέσα σε έναν χώρο 6 στρεμμάτων ιδιοκτησίας του Δήμου Ηρακλείου.

Μάλιστα με εντολή του δημάρχου έχει δοθεί κατεύθυνση η λειτουργίας της να έχει μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, αφού οι σακούλες που θα χρησιμοποιούνται θα είναι είτε χάρτινες είτε βιοαποδομήσιμες.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν πλαστικές σακούλες στους πάγκους, ενώ οι δημότες θα πρέπει ή να παραλαμβάνουν προϊόντα σε χάρτινες ή να επισκέπτονται τη λαϊκή με τις δικές τους σακούλες ή και καρότσια. 

Σήμερα ο κ. Λαμπρινός ξεναγήθηκε στον χώρο της λαϊκής που είναι έτοιμος να υποδεχθεί παραγωγούς, πωλητές και καταναλωτές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News