εργασία

Ηράκλειο: Στο επίκεντρο εκδήλωσης η ανταλλαγή απόψεων για επίκαιρα εργασιακά θέματα (vid)

ακρόαση άρθρου
Ηράκλειο
Ηράκλειο: Στο επίκεντρο εκδήλωσης η ανταλλαγή απόψεων για επίκαιρα εργασιακά θέματα (vid)
Η οικονομία και η επιχειρηματικότητα της Κρήτης, όπως και η διοίκηση του ανθρωπίνου δυναμικού, ήταν μερικά από τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος, σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Ηρακλείου
  • Το παρόν και το μέλλον της επιχειρηματικότητας
  • Η δυναμική της Κρήτης και της ντόπιας επιχειρηματικότητας

Οι σύγχρονες προκλήσεις στην επιχειρηματικότητα, οι πρόσφατες αλλαγές στο εργασιακό και ασφαλιστικό πλαίσιο, αλλά και η διοίκηση του ανθρωπίνου δυναμικού, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο εκδήλωσης στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε η «Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων - Νέοι Οικονομολόγοι», είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από εξαιρετικούς εισηγητές για επίκαιρα εργασιακά θέματα και να ανταλλάξουν απόψεις για το ρόλο του Οικονομολόγου στις σύγχρονες προκλήσεις.

Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος Χαλκιαδάκης Α.Ε., Χριστίνα Χαλκιαδάκη, στην ομιλία της, έκανε αναφορά στο παρόν και το μέλλον της οικονομίας και επιχειρηματικότητας.

Η Κρήτη είναι ένας τόπος που εξελίσσεται δήλωσε η Οικονομολόγος Ζηνοβία Τσαντρίζου , ενώ επισήμανε πως οι ομιλίες της εκδήλωσης «αγγίζουν» κλάδους όπως ο τουρισμός και το λιανικό εμπόριο.

Με φόντο τις εκλογές του οικονομικού επιμελητηρίου στις 10 Δεκέμβρη,  υποψήφιοι της παράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων - Νέοι Οικονομολόγοι» επισήμαναν τις προτεραιότητες και τους στόχους, αφουγκράζοντας τις ανάγκες και τα φλέγοντα ζητήματα του τόπου.

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News