καρδια

Από 1 έως 3 Δεκεμβρίου το 2ο Διεθνές Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας ICE στο Ηράκλειο – Δείτε το πρόγραμμα

ακρόαση άρθρου
Ηράκλειο
Από 1 έως 3 Δεκεμβρίου το 2ο Διεθνές Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας ICE στο Ηράκλειο – Δείτε το πρόγραμμα
Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν γιατροί εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας, ικανοί να μεταφέρουν τη γνώση και εμπειρία τους στους νεότερους ιατρούς συναδέλφους τους καθώς και σε όλους τους  κλάδους των επαγγελμάτων υγείας

Ένα πολύ σημαντικό ιατρικό συνέδριο, το Διεθνές Συνέδριο ICE, θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο από την 1η έως τις 3 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα στοχευμένο Συνέδριο που προσφέρει γνώση σε νέες τεχνικές και πρακτικές που ακολουθούνται διεθνώς.  Επίσης αποτελεί πλέον θεσμό στα ιατρικά δρώμενα σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και ένα πεδίο συνάντησης ανταλλαγής απόψεων σε επίκαιρα καρδιολογικά θέματα.

Το Συνέδριο πραγματοποιούν οι ομάδες Εργασίας Αιμοδυναμικής και Επεμβατικής Καρδιολογίας, Ηλεκτροφυσιολογίας και Καρδιοχειρουργικής της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος συνδιοργανώνουν, ενώ έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν γιατροί εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας, ικανοί να μεταφέρουν τη γνώση και εμπειρία τους στους νεότερους ιατρούς συναδέλφους τους καθώς και σε όλους τους  κλάδους των επαγγελμάτων υγείας.

Η Επιστημονική Επιτροπή συνέταξε ένα πλούσιο πρόγραμμα με σύγχρονη θεματολογία. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις στις νέες μεθόδους και τεχνικές, όπως  στην απεικόνιση, στη φυσιολογία, στη φαρμακολογία και σε ένα ευρύ φάσμα άλλων θεμάτων της Επεμβατικής Καρδιολογίας, Ηλεκτροφυσιολογίας και Καρδιοχειρουργικής. Οι κατευθυντήριες οδηγίες κατέχουν επίσης  ιδιαίτερη θέση στο Συνέδριο.

Το Συνέδριο θα συνοδευτεί από τη διεξαγωγή και μίας Νοσηλευτικής Ημερίδας από την Ομάδα Εργασίας Νοσηλευτών στην Καρδιολογία.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Γεώργιος Κοχιαδάκης, καθηγητής Καρδιολογίας, κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης και πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, ευχαριστεί με ανακοίνωσή του τα μέλη του Συμβουλίου της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, τα μέλη του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου , τις Ομάδες Εργασίας της  Επεμβατικής Καρδιολογίας,  της Ηλεκτροφυσιολογίας και της Καρδιοχειρουργικής, για τη συμβολή τους στη επιτυχία αυτού του Συνεδρίου.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News