Λάμπα - Διακοπή Ρεύματος
Φωτ. unsplash

Ηράκλειο: Χωρίς ρεύμα ολόκληρη γειτονιά από βραχυκύκλωμα σε κολόνα της ΔΕΗ

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Χωρίς ρεύμα ολόκληρη γειτονιά από βραχυκύκλωμα σε κολόνα της ΔΕΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επί ώρες είναι μία ολόκληρη γειτονιά στο Ηράκλειο χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα

Χωρίς ρεύμα μία ολόκληρη γειτονιά στο Ηράκλειο εξαιτίας βραχυκυκλώματος, το οποίο σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας (27/11) σε κολόνα της ΔΕΗ και μετά από εργασίες τεχνικών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με καταγγελία κατοίκου της περιοχής, συνεργείο έφτασε το απόγευμα στην περιοχή για συντήρηση και μετά που έφυγαν οι τεχνικοί, ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, σαν έκρηξη, προκλήθηκε λάμψη στη κολόνα και σταμάτησαν σπίτια της περιοχής του Αγίου Ιωάννη και πιο συγκεκριμένα της οδού Ιδαίας, πίσω από γνωστό κατάστημα ηλεκτρικών ειδών, να τροφοδοτούνται με ρεύμα.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα κ. Μαρία Ανδρουλιδάκη, παρά τα επανειλημμένα τηλεφωνήματα στον ΔΕΔΔΗΕ για να πάει συνεργείο να αποκαταστήσει την βλάβη, δεν κατάφερε, όπως η ίδια είπε στο neakriti.gr, να αναφέρει το πρόβλημά τους, καθώς υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ την παρέπεμψε στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας. Να αναφέρει δηλαδή εκεί το πρόβλημα και όταν το δουν θα μεριμνήσουν.

Η κάτοικος της περιοχής είναι εξοργισμένη, καθώς όπως μας είπε ο σύζυγός της είναι άρρωστος «έχουμε φάρμακα στο ψυγείο. Τι θα γίνει αν δεν αποκατασταθεί η ζημιά μέχρι και αύριο. Όπως μάλιστα έχει ξαναγίνει στο παρελθόν; Ο τρόπος με τον οποίο μας αντιμετωπίζουν είναι απαράδεκτος. Είναι δυνατόν να με παραπέμπουν στο site;».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News