τροχαίο κοκκίνη χάνι

Κοκκίνη Χάνι: Νέα καταγγελία για τη στροφή «καρμανιόλα» από όπου «φουντάρουν» οδηγοί

Ηράκλειο
Κοκκίνη Χάνι: Νέα καταγγελία για τη στροφή «καρμανιόλα» από όπου «φουντάρουν» οδηγοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη στιγμή που ο κίνδυνος για ένα νέο σοβαρό δυστύχημα είναι διαρκής, δεν φαίνεται να «συγκινείται» καμία αρμόδια υπηρεσία - «Στο σημέιο έχουν εκτραπεί και πεταχτεί οχήματα από ύψος, στον από κάτω παράλληλο δρόμο του εθνικού δρόμου, πολλές φορές, όταν πηγαίνουν παιδιά στο σχολείο!»

Αγανακτισμένη με τις αρμόδιες υπηρεσίες και Αρχές του Ηρακλείου και την αντιμετώπισή της, ύστερα από αρκετές οχλήσεις για να σκύψουν πάνω από ένα σημαντικό πρόβλημα που αφορά άμεσα στην ασφάλεια της ζωής των κατοίκων της περιοχής, όπως και των διερχόμενων με οχήματα πεζών, εμφανίζεται πολίτης στο Κοκκίνη Χάνι του Ηρακλείου και δηλώνει αποφασισμένη την επόμενη φορά να κινηθεί κατά παντός αρμοδίων, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο έχουν εκτραπεί και πεταχτεί οχήματα από ύψος, στον από κάτω παράλληλο δρόμο του εθνικού δρόμου, πολλές φορές.

Η καταγγελία που έλαβε το neakriti.gr έρχεται χρονικά λίγες ώρες μετά από το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου, στην Εθνική οδό πάνω από το Κοκκίνη Χάνι στο Ηράκλειο, όταν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ένα όχημα εξετράπη της πορείας του, κάτω από συνθήκες διερευνώνται, με αποτέλεσμα να περάσει τις μπάρες και να βρεθεί στον παράλληλο δρόμο, ευτυχώς χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της 24χρονης κοπέλας που τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ. Λίγα λεπτά πριν από το ατύχημα, μητέρα που διαμένει στην περιοχή πήγαινε τα παιδιά της στο σχολείο!

τροχαίο κοκκίνη χάνη

«Στον ΒΟΑΚ, στην περιοχή του Κοκκίνη Χάνι και στο ύψος του Ρινέλα, υπάρχει μια στροφή από την οποία έχουν εκτραπεί και πεταχτεί οχήματα από ύψος, στον από κάτω παράλληλο δρόμο του εθνικού δρόμου, πολλές φορές! Είναι διαπιστωμένο ότι υπάρχει κατασκευαστικό λάθος στην κλίση της στροφής, η οποία είναι ανάποδη.

Μόλις είχα περάσει από το σημείο στο οποίο έπεσε ένα αυτοκίνητο σήμερα, ενώ πήγαινα τα παιδιά μου στο σχολείο. Από το ίδιο σημείο περνάνε πολλά διερχόμενα οχήματα λόγω των σχολείων και γυμνασίων της περιοχής. Ο γείτονας μου έγινε μάρτυρας όλης της σκηνής, βγαίνοντας στο το σπίτι του και βλέποντας ένα όχημα να έρχεται από ύψος κατά πάνω του. Έπαθε σοκ!

Κάθε μέρα τα παιδιά μας σχολώντας επιστρέφουν από το ίδιο σημείο με τα πόδια. Είναι πάρα πολύ σοβαρό το θέμα και είναι καιρος να ληφθούν μέτρα!

Ίσως ο λόγος να είναι σημαντικότερος να υπάρχει μια κάμερα εκεί και όχι στις ευθείες. Τουλάχιστον όσοι διερχόμενοι οδηγοί δεν έχουν γνώση της επικινδυνότητας της στροφής, να κόβουν ταχύτητα λόγω κάμερας. Εκεί επίσης επιβάλλεται να μπουν άλλου είδους κιγκλιδώματα και προστατευτικά!

Δεν μας έφτανε η ηχορύπανση που θα έπρεπε να υπάρχει ειδική προστασία όπως στον Καρτερό, να πρέπει να κοιτάζουμε και τον ουρανό μην μας έρθει κάποιο διερχόμενο όχημα στο κεφάλι, βγαίνοντας από τα σπίτια μας; Σας παρακαλώ πολύ, βοηθήστε μας να αναδείξουμε το θέμα όσο καλύτερα γίνεται και να λάβουν γνώση οι αρμόδιοι!».

Τα παραπάνω ας λάβουν υπόψη τους οι υπεύθυνοι της Τροχαίας Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News