Αρκαλοχώρι - Arkaloxori - Seismos

«Γολγοθάς» δίχως τέλος για τους σεισμόπληκτους στο Αρκαλοχώρι - Δέσμευσαν φοιτητικό επίδομα σε πολύτεκνη οικογένεια (vid)

ακρόαση άρθρου
Ηράκλειο
«Γολγοθάς» δίχως τέλος για τους σεισμόπληκτους στο Αρκαλοχώρι - Δέσμευσαν φοιτητικό επίδομα σε πολύτεκνη οικογένεια (vid)
Δεν αντέχουν άλλο οι σεισμόπληκτοι από το μπαράζ κατασχέσεων σε λογαριασμούς
  • Κατάσχεσαν ακόμα και το φοιτητικό επίδομα σε πολύτεκνη οικογένεια
  • Αγανάκτηση από τη μητέρα που δεν πίστευε στα μάτια της
  • Ζητούν ουσιαστική στήριξη οι σεισμόπληκτοι

Το φοιτητικό επίδομα πολύτεκνης οικογένειας στο Αρκαλοχώρι αλλά και τα χρήματα της κρατικής αγωγής που είναι ακατάσχετα… κατάσχεσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για χρέη προς την εφορία ύψους 7.300 ευρώ.

Η μητέρα δεν πίστευε στα μάτια της, με την ίδια να μας καταγγέλλει το γεγονός και να μας περιγράφει την ταλαιπωρία της. Μετά από παρέμβαση του Συλλόγου Σεισμοπλήκτων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας «η Ελπίδα» αποδεσμεύτηκε το φοιτητικό επίδομα της πολύτεκνης οικογένειας.

Διαβάστε επίσης ►Αρκαλοχώρι: Μετά τα σπίτια... παίρνουν και τα λεφτά των σεισμόπληκτων από την "Αρωγή" αδειάζοντας τραπεζικούς λογαριασμούς
 

Δεν θα χειροκροτήσουμε για το αυτονόητο, όμως δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για τα δίκαια αιτήματα των πληγέντων συμπολιτών μας, τονίζει ο Σύλλογος, με τις πιέσεις να εντείνονται και για τα χρήματα της κρατικής αγωγής που δεσμεύτηκαν παράνομα και τα οποία προορίζονται για την αποπεράτωση και αποκατάσταση ζημιών από τον ισχυρό σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου του 2021.

Η ανασφάλεια στους πληγέντες μεγαλώνει με φόντο και τα κατασχετήρια που συνεχίζουν να επιδίδονται με αμείωτο ρυθμό, με τα κατασχετήρια να αγγίζουν μέχρι στιγμής τα 30.

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News