Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης (4/10), καθώς άγνωστα άτομα τα οποία διέσχιζαν την Λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο ύψος της Ένωσης, πέταξαν εύφλεκτα υλικά μέσα σε κάδος και έβαλαν φωτιά.
Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες φώναζαν συνθήματα: «Κάτω τα χέρια από τον Ευαγγελισμό». Άμεση ήταν η κινητοποίηση περίοικων, καθώς και θαμώνων παραπλήσιας καφετέριας, όπου έσπευσαν και έσβησαν την φωτιά, ενώ άλλοι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, όπου βρέθηκαν στο σημείο ένα όχημα και τρεις υπάλληλοι.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα απόψε το βράδυ περίπου 80 άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποίησαν πορεία επί της οδού Μελίνας Μερκούρη για τον «Ευαγγελισμό». Τα άτομα αυτά πέρασαν μέσα από στενά και φώναζαν συνθήματα, ενώ λίγο αργότερα μεγάλη ομάδα αναρχικών βρέθηκε στην Λεωφόρο Μίνωος.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες την Κυριακή και μόλις κλείσουν οι κάλπες προγραμματίζουν νέα κινητοποίηση.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες: