λεωφορεία
Φωτ. αρχείου

Τρόμος στον ΒΟΑΚ: Άγνωστοι πετούν πέτρες σε διερχόμενα λεωφορεία - Πού στήνουν... καρτέρι (vid)

Ηράκλειο
Τρόμος στον ΒΟΑΚ: Άγνωστοι πετούν πέτρες σε διερχόμενα λεωφορεία - Πού στήνουν... καρτέρι (vid)
Τον τρόμο εξακολουθούν να σκορπούν σε οδηγούς λεωφορείων κυρίως, άγνωστοι  που πετούν πέτρες ενώ τα λεωφορεία συνήθως με τουρίστες είναι φορτωμένα με κόσμο και βρίσκονται σε κίνηση. Τα φαινόμενα αυτών των επιθέσεων τείνουν να είναι μια τραγική καθημερινή πραγματικότητα για οδηγούς και μάλιστα σε περιοχές όπως η έξοδος από το  αεροδρόμιο προς το ΒΟΑΚ
  • Μεροκάματα και νυχτοκάματα του τρόμου για οδηγούς λεωφορείων
  • Άγνωστοι πετούν πέτρες σε διερχόμενα λεωφορεία
  • Επαναλαμβανόμενος πετροπόλεμος τις νυχτερινές ώρες
  • Ζουν με τον φόβο να τραυματιστούν σοβαρά από τις πέτρες που πετούν άγνωστοι
  • Φόβος και τρόμος η διέλευση των οχημάτων στο ύψος του αεροδρομίου

Μεροκάματα αλλά και νυχτοκάματα του τρόμου κάνουν οδηγοί λεωφορείων και κυρίως τουριστικών, που δέχονται σχεδόν καθημερινά επιθέσεις αγνώστων με πέτρες.

Ούτε λίγο ούτε πολύ σε συγκεκριμένα σημεία οι επιθέσεις κυρίως τις νυχτερινές ώρες, είναι ένα επαναλαμβανόμενο φαινόμενο που εκτός από τις φθορές που προκαλούνται στα οχήματα, προκαλούν φόβο σε οδηγούς και επιβάτες, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την ασφάλεια των μετακινήσεων.

Στο σημείο της εξόδου από το αεροδρόμιο προς τον βόρειο οδικό άξονα, ήταν και το τελευταίο περιστατικό πριν από ένα 24ωρο. Οδηγός άκουσε ένα εκκωφαντικό θόρυβο και είδε να γίνεται θρύψαλα το τζάμι της πόρτας του λεωφορείου. Κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν αν η πέτρα έπεφτε σε τζάμι στις θέσεις των επιβατών.

Για μια επαναλαμβανόμενη δραματική κατάσταση που επιβάλλεται να κινητοποιήσει τις αρχές έκανε λόγο ο πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Ανθρώπινης Ζωής - «Ανθρώπινη Ασπίδα» που εξήγησε ότι έχουν υπάρξει περιστατικά που θα μπορούσαν να έχουν δραματική κατάληξη.

Εκτός από τη στροφή αμέσως μετά την έξοδο του αεροδρομίου ένα ακόμη σημείο που οι επιθέσεις είναι συχνές, είναι πάλι πάνω στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης στο ύψος της Νέας Αλικαρνασσού όπου άγνωστοι πετούν πέτρες σε αυτοκίνητα από τη γέφυρα, προκαλώντας τρόμο.

Δείτε το βίντεο: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News