φωτια

Φωτιά στη Μεσαρά: Το «ευχαριστώ» της Εφορίας Αρχαιοτήτων στην Πυροσβεστική

Ηράκλειο
Φωτιά στη Μεσαρά: Το «ευχαριστώ» της Εφορίας Αρχαιοτήτων στην Πυροσβεστική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην επιστολή της η κ. Συθιακάκη εκφράζει τις ευχαριστίες της στο Πυροσβεστικό Σώμα, στην Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κρήτης, την Ηγεσία και το προσωπικό των Δήμων Γόρτυνας και Φαιστού, στην Ελληνική Αστυνομία, στους εθελοντές, καθώς και στο προσωπικό του αρχαιολογικού  χώρου Γόρτυνας και του Μουσείου Μεσαράς

Επιστολή προς τα Μέσα ενημέρωσης έστειλε η προϊστάμενη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, Βασιλική Συθιακάκη, προκειμένου να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στην προστασία της του αρχαιολογικού χώρου στη Γόρτυνα κατά την επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγίας που σημειώθηκε την Δευτέρα (2/10) στην περιοχή.

Στην επιστολή της η κ. Συθιακάκη εκφράζει τις ευχαριστίες της στο Πυροσβεστικό Σώμα, στην Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κρήτης, την Ηγεσία και το προσωπικό των Δήμων Γόρτυνας και Φαιστού, στην Ελληνική Αστυνομία, στους εθελοντές, καθώς και στο προσωπικό του αρχαιολογικού  χώρου Γόρτυνας και του Μουσείου Μεσαράς, για τις συγκινητικές προσπάθειες, όπως υπογραμμίζει, που κατέβαλαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και την προστασία του αρχαιολογικού χώρου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News