Σταλίδα

Σταλίδα: Με χαμόγελα και αισιοδοξία η εξέλιξη της τουριστικής σεζόν (vid)

Ηράκλειο
Σταλίδα: Με χαμόγελα και αισιοδοξία η εξέλιξη της τουριστικής σεζόν (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θετικό το πρόσημο για την τουριστική περιοχή της Σταλίδας, ωστόσο οι εκτιμήσεις για τα ρεκόρ της φετινής σεζόν δεν αποτυπώθηκαν στα έσοδα, ενώ αντίκτυπο στον τζίρο των επιχειρηματιών αποτελούν τα all inclusive ξενοδοχεία

Με χαμόγελα συνεχίζεται  η σεζόν για τη Σταλίδα, καθώς ακόμα και το φθινόπωρο  το πρόσημο είναι θετικό για τους περισσότερους επιχειρηματίες της περιοχής. Οι φετινοί επισκέπτες μιας από τις πλέον τουριστικής περιοχής του Ηρακλείου έδωσαν μια ανάσα στην εστίαση αλλά και στα τουριστικά καταστήματα.  
Καλή σεζόν, αλλά όχι όπως η περσινή. Αυτό ήταν το μήνυμα των καταστηματαρχών, οι οποίοι τόνισαν ότι οι εκτιμήσεις για τα ρεκόρ της φετινής σεζόν δεν αποτυπώθηκαν στα ταμεία τους. 

Αυστριακοί, Ελβετοί, Άγγλοι και Ολλανδοί συνθέτουν το προφίλ των επισκεπτών για τη Σταλίδα, ενώ όπως αναφέρουν επιχειρηματίες φέτος δεν ήρθαν πολλοί Γερμανοί τουρίστες όπως προηγούμενες σεζόν, γεγονός που έχει αντίκτυπο στον τζίρο τους. 

Όπως τονίζουν, βαρύ χτύπημα για τα έσοδά τους αποτελούν τα all inclusive ξενοδοχεία και το λεγόμενο “βραχιολάκι” που κρατά τους επισκέπτες μέσα στα τουριστικά καταλύματα. 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News