Θεσσαλία πλημμύρες ΙΝΤΙΜΕ
Φωτ. ΙΝΤΙΜΕ

Αυγενάκης:  «Η πολιτεία θα είναι σταθερά δίπλα στους πληγέντες»

Ηράκλειο
Αυγενάκης:  «Η πολιτεία θα είναι σταθερά δίπλα στους πληγέντες»
Μήνυμα στους πληγέντες της Θεσσαλίας, της Μαγνησίας, της Βόρειας Εύβοιας, της Θεσπρωτίας και της Φθιώτιδας, ότι η πολιτεία θα βρίσκεται στο πλευρό τους μέχρι να ορθοποδήσουν από την καταστροφή που έχουν υποστεί, έστειλε ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων που βρέθηκε σήμερα στο Ηράκλειο, σε ημερίδα για την βιολογική γεωργία

Σταθερά δίπλα στους πληγέντες θα είναι η πολιτεία, καθώς το σαφές μήνυμα του πρωθυπουργού είναι αυτό, ξεκαθάρισε σήμερα από το Ηράκλειο ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων. Ο Λευτέρης Αυγενάκης επισήμανε ότι στόχος είναι οι πληγείσες περιοχές και οι κάτοικοι να ορθοποδήσουν και πως αυτό αποτελεί προτεραιότητα της πολιτείας.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη την Πέμπτη του Επιτρόπου Γεωργίας στην Ε.Ε ο κ. Αυγενάκης ανέφερε ότι η Ελλάδα δεν έχει υπερβολικές απαιτήσεις, καθώς οι καταστροφές είναι τεράστιες, σχολιάζοντας πάντως  ότι από την καταστροφή που έχει προκαλέσει θλίψη, μπορεί να γεννηθεί η ελπίδα.

Ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων συμμετείχε σε ημερίδα για την βιολογική γεωργία στο Ηράκλειο, με αφορμή τον  εορτασμό της «Ημέρας βιολογικής παραγωγής της ΕΕ», σχολιάζοντας ότι οι καταστροφές από τις πρωτοφανείς πλημμύρες, δεν θα φρενάρουν το σχεδιασμό και τις δράσεις με επίκεντρο τη στήριξη της βιολογικής γεωργίας, με στόχο η Κρήτη και η Ελλάδα να μετατραπούν το βιολογικό περιβόλι της Ευρώπης.

Δείτε το βίντεο: 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News