Κερί, θάνατος

«Βαρύ» το πένθος στους Αποστόλους: «Έφυγε» από τη ζωή ο Βασίλης Μαραγκάκης

Ηράκλειο
«Βαρύ» το πένθος στους Αποστόλους: «Έφυγε» από τη ζωή ο Βασίλης Μαραγκάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θρήνος για τον Βασίλη Μαραγκάκη που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών - Αποτελούσε διαχρονικά το καμάρι των Αποστόλων, τόσο για τη σημαντική του προσφορά όσο και για την επιτυχημένη αυτοδιοικητική του πορεία

«Βαρύ» το πένθος στο χωρίο Αποστόλους που αποχαιρετά ένα δικό του σπουδαίο άνθρωπο. Ο πρώην κοινοτάρχης του χωριού Βασίλης Μαραγκάκης που «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 68 ετών αποτελούσε διαχρονικά το καμάρι των Αποστόλων τόσο για την σημαντική του προσφορά όσο και για την επιτυχημένη αυτοδιοικητική του πορεία.

Ο Βασίλης Μαραγκάκης πέρα από πρόεδρος της Κοινότητας διετέλεσε αντιδήμαρχος αλλά και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μινώα Πεδιάδος βάζοντας πολύ ψηλά την αγάπη για τον τόπο τους αλλά και το χωριό του που πάντα είχε στις βασικές προτεραιότητες της πορείας του στα τοπικά πράγματα.

Σύσσωμη η κοινωνία των Αποστόλων θα συνοδεύσει αύριο στην τελευταία του κατοικία τον Βασίλη Μαραγκάκη που άφησε πίσω του μια σπουδαία παρακαταθήκη στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Το neakriti.gr μεταφέρει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του αλλά και σε όλο το χωρίο που τόσο αγάπησε.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News