Απίστευτη καταγγελία στο Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 32χρονη που την μάγκωσε ο οδηγός του λεωφορείου στην πόρτα – Τι αναφέρει η ίδια στο neakriti.gr

Ηράκλειο
Απίστευτη καταγγελία στο Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 32χρονη που την μάγκωσε ο οδηγός του λεωφορείου στην πόρτα – Τι αναφέρει η ίδια στο neakriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Από μια απλή μεταφορά μου να βρεθώ στο νοσοκομείο;», τονίζει η Ηρακλειώτισσα η οποία χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάθη τα μέσα μαζικής μεταφοράς καθώς δεν έχει δίπλωμα οδήγησης

Μια απίστευτη καταγγελία έρχεται σήμερα Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, στο φως από μια αναγνώστρια του neakriti.gr, η οποία όπως υποστηρίζει ο οδηγός του λεωφορείου στο οποίο επέβαινε την μάγκωσε στην πόρτα την ώρα που πήγε να κατέβει.

Η 32χρονη είχε ραντεβού στο ΙΚΑ και πήρε το αστικό λεωφορείο, καθώς όπως μας αποκάλυψε δεν έχει δίπλωμα οδήγησης και κινείται μόνο με την συγκοινωνία.

«Το λεωφορείο ήταν σχεδόν άδειο, καθώς από όσο θυμάμαι δεν υπήρχαν όρθιοι. Στην στάση πριν το ΙΚΑ πάτησα το κουμπί να κατέβω, ενώ στην ίδια στάση θα κατέβαινε και μια άλλη κυρία. Η πόρτα άνοιξε, η κυρία κατέβηκε και την στιγμή που επιχείρησα να κατεβώ και εγώ ο οδηγός έκλεισε την πόρτα και με μάγκωσε τραυματίζοντάς με στα χέρια. Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα ‘’εδώ θα πεθάνω!’’. Πιέστηκα και απεγκλωβίστηκα μόνη μου και πήγαν να ζητήσω εξηγήσεις από τον οδηγό, ο οποίος μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι δεν με είδε. Σε μισοάδειο λεωφορείο!», περιγράφει οργισμένη η 32χρονη Ηρακλειώτισσα.

Η εν λόγω γυναίκα πήγε στο ραντεβού της όπου ο γιατρός της είπε ότι φέρει τραύματα στα χέρια, τους ώμους και τους αγκώνες και πως πρέπει να πάει στο εφημερεύον νοσοκομείο.

«Από μια απλή μεταφορά μου, ένα καθημερινό δρομολόγιο θα βρεθώ στο νοσοκομείο; Είναι δυνατόν; Σε άδεια λεωφορεία να μην μας βλέπουν;», διερωτάται η 32χρονη η οποία πρόκειται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τα τραύματά της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News