Λασίθι: Οι πρώτες καταθέσεις στη δίκη του προπονητή πολεμικών τεχνών για τις ασέλγειες σε βάρος ανηλίκων (vid)

Ηράκλειο
Λασίθι: Οι πρώτες καταθέσεις στη δίκη του προπονητή πολεμικών τεχνών για τις ασέλγειες σε βάρος ανηλίκων (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πολύκροτη δίκη ξεκίνησε την Τρίτη και αφού κατέθεσαν μάρτυρες του κατηγορητηρίου, η Έδρα διέκοψε την εκδίκαση της υπόθεσης η οποία θα συνεχιστεί στις 4 Οκτωβρίου

Με μαρτυρικές καταθέσεις ξεκίνησε σήμερα Τρίτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου η δίκη του 47χρονου προπονητή πολεμικών τεχνών ο οποίος συνελήφθη τον προπερασμένο Ιούνιο και ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικων μαθητών του, στο Λασίθι.

Η πολύκροτη δίκη ξεκίνησε την Τρίτη και αφού κατέθεσαν μάρτυρες του κατηγορητηρίου, η Έδρα διέκοψε την εκδίκαση της υπόθεσης η οποία θα συνεχιστεί στις 4 Οκτωβρίου.

Επισημαίνεται ότι ο κατηγορούμενος αρνείται σθεναρά τις αποδιδόμενες κατηγορίες και κάνει λόγο για σκευωρία που στήθηκε σε βάρος του από ανταγωνιστές του.

Κατά την πρώτη ημέρα της δίκης, υπήρξαν καταθέσεις επιβαρυντικές για τον 47χρονο, ωστόσο, υπήρξαν και μάρτυρες που δεν επιβεβαίωσαν τα όσα αποδίδονται σε βάρος του προπονητή.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που είχαν λάβει χώρα, ανήλικοι είχαν υποστηρίξει ότι ο κατηγορούμενος τους έβαζε να του κάνουν μασάζ, ενώ ο ίδιος παρακολουθούσε πορνό στο κινητό του τηλέφωνο.

Εξάλλου, μεταξύ των μαρτυριών ήταν και μιας 20χρονης σήμερα, η οποία ενώπιον του δικαστηρίου υποστήριξε ότι ο προπονητής επιχείρησε να την εξαναγκάσει σε ερωτικές περιπτύξεις μέσα στο αυτοκίνητό του.

«Επειδή έχουμε την ανηλικότητα ως το προσβαλλόμενο αγαθό, υπάρχει μια στρεβλή διαμόρφωση της φυσιολογικής εξέλιξης του ανθρώπου», δήλωσε στο neakriti.gr, μεταξύ άλλων, η συνήγορος πολιτικής αγωγής Αλεξάνδρα Σπανάκη, συμπληρώνοντας ότι «τα παιδιά έχουν όνειρα και λόγω της ανηλικότητας δεν μπορούν να διακρίνουν πολλές φορές τις έκνομες συμπεριφορές ή τα όριά τους, γι’ αυτό και χειραγωγούνται».

Στον αντίποδα, η συνήγορος υπεράσπισης Βάσω Πανταζή, επεσήμανε ότι ο εντολέας της αρνείται τις κατηγορίες «που του έχουν αποδοθεί από την πρώτη στιγμή. Θεωρεί και υποστηρίζει με πολύ σοβαρά αποδεικτικά στοιχεία ότι όλα αυτά είναι ένα κατασκεύασμα ανταγωνιστών του (…) Είμαστε σίγουροι ότι το δικαστήριο θα ενσκήψει με πολύ μεγάλη προσοχή, είναι η γνωστή ευαισθησία που έχει  η Κρήτη σε τέτοιες υποθέσεις».

Δείτε το βίντεο: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News