Arnaoutakis

Σταύρος Αρναουτάκης: «Συνεχίζουμε ενωμένοι την πορεία μας, διατηρώντας το ισχυρό αναπτυξιακό μας αποτύπωμα» (pics)

Ηράκλειο
Σταύρος Αρναουτάκης: «Συνεχίζουμε ενωμένοι την πορεία μας, διατηρώντας το ισχυρό αναπτυξιακό μας αποτύπωμα» (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Αρναουτάκης υποσχέθηκε σκληρή δουλειά από όλους για την Κρήτη βάζοντας τον πήχη ψηλά καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, «απαιτούμε από τον εαυτό μας αποτελεσματικότητα, σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολίτες, διαφάνεια, ειλικρίνεια, άψογο τεχνοκρατικό σχεδιασμό. Γιατί η δική μας παράταξη έχει αποκτήσει βαθιές ρίζες στην κοινωνία του νησιού μας»

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε» που απαρτίζεται από 113 υποψήφιες και υποψήφιους, στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες του νησιού, παρουσίασε τη Δευτέρα το βράδυ ο επικεφαλής και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, στο κατάμεστο από κόσμο κέντρο «Αναδρομές», στις Κάτω Αρχάνες.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης στην ομιλία του έκανε απολογισμό του έργου της περιφερειακής αρχής τα τελευταία 4 χρόνια ενώ παρουσίασε και τις βασικές αρχές και αναπτυξιακές προτεραιότητες του συνδυασμού του για την επόμενη πενταετία.

Πολίτες κάθε ηλικίας από ολόκληρο το νομό Ηρακλείου, μεταφέροντας μήνυμα νίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, είχαν κατακλύσει τις «Αναδρομές» που γέμισαν ασφυκτικά μια ώρα πριν την επίσημη έναρξη της εκδήλωσης.

Στους ιδιαίτερους συμβολισμούς που αποκτά η πρωτόγνωρη παρουσία των Κρητικών στην εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού αναφέρθηκε ξεκινώντας την ομιλία του ο κ. Αρναουτάκης. Μια παρουσία που όπως τόνισε με έμφαση «επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η Κρήτη, παραμένει ο αξεπέραστος πολιτικός και κοινωνικός μας ορίζοντας. Το πλαίσιο αναφοράς και διαμόρφωσης της συνείδησής μας. Συνιστά το βαθύ και ανθεκτικό κοινό μας βίωμα, στην Ελλάδα και την Ευρώπη, το οποίο στηρίζεται στην κοινή μας πορεία. Γιατί ο τόπος μας δεν είναι μόνο ο χώρος».

«Η Κρήτη για όλους εμάς, συνέχισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, είναι ο αυτονόητος και καθολικός τρόπος ύπαρξής μας. Γι αυτό και στα χρόνια που έρχονται, θέλουμε να μπούμε ακόμα πιο δυναμικά σε έναν δημιουργικό ιστορικό κύκλο, αφήνοντας πίσω τις πολύπλευρες κρίσεις που μας ταλάνισαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια».

Στη συνέχεια της ομιλίας του ο Σταύρος Αρναουτάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες που προδιαγράφονται για την Περιφέρεια Κρήτης, καθώς το νησί έχει εισέλθει σε πορεία μετασχηματισμού, υπογραμμίζοντας  ότι «έως το 2030 θα έχουν ολοκληρωθεί τα μεγάλα έργα και οι παρεμβάσεις που διεκδικήσαμε με επιτυχία και η Κρήτη εισέρχεται στη νέα εποχή με μεγάλες αξιώσεις».

«Με αποδοχή και ευρεία συναίνεση, συμπλήρωσε, το Περιφερειακό μας Συμβούλιο έχει υιοθετήσει το Στρατηγικό μας Σχέδιο για την Κρήτη του 2030.».

«Ως Περιφέρεια, συνέχισε ο κ. Αρναουτάκης, στηριζόμενοι στον ορθολογικό μας σχεδιασμό, προετοιμασμένοι και κυρίως ενωμένοι, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των ελληνικών κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια ενώ Ευρωπαϊκά όργανα και θεσμοί, χαρακτηρίζουν την Κρήτη, ως μια περιφέρεια πρότυπο. Ως έναν αυτοδιοικητικό φορέα που αποτελεί αναπτυξιακό υπόδειγμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Αναφερόμενος στους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε» σημείωσε ότι «η επιλογή των υποψηφίων για την παράταξή μας επιδιώκει να φέρει στο προσκήνιο νέες δημιουργικές δυνάμεις και να τους δώσει την ευκαιρία να αποδείξουν ότι μπορούν να προσφέρουν σημαντικό έργο.

Να βάλει στην πρώτη γραμμή ανθρώπους, που έχουν όραμα, σχέδια και θέληση να εκφράσουν τις σύγχρονες απαιτήσεις στον χώρο της αυτοδιοίκησης. Ανθρώπους με όρεξη για δουλειά».

Arnaoutakis

Παράλληλα ο κ. Αρναουτάκης υποσχέθηκε σκληρή δουλειά από όλους για την Κρήτη βάζοντας τον πήχη ψηλά καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, «απαιτούμε από τον εαυτό μας αποτελεσματικότητα, σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολίτες, διαφάνεια, ειλικρίνεια, άψογο τεχνοκρατικό σχεδιασμό. Γιατί η δική μας παράταξη έχει αποκτήσει βαθιές ρίζες στην κοινωνία του νησιού μας».

Arnaoutakis

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης στάθηκε ιδιαίτερα στους δεσμούς εμπιστοσύνης και συμπόρευσης με όλους τους Κρητικούς,  με όλους τους φορείς του νησιού αλλά και με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας, με τους οποίους, όπως τόνισε με έμφαση «συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι την πορεία μας, πάνω σε στέρεες βάσεις, διατηρώντας το ισχυρό αναπτυξιακό μας αποτύπωμα και έχοντας βρει έναν κοινό τόπο συνεννόησης και συνεργασίας στο πλαίσιο του Συγκρητισμού και της κοινωνικής δικαιοσύνης».

Έξι βασικές διαστάσεις περιλαμβάνει ο πυρήνας του σχεδίου για την Κρήτη του 2030 όπως το περιέγραψε στην ομιλία του ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Οι έξι στόχοι του σχεδίου για την Κρήτη περιλαμβάνουν:

 • Την προώθηση της πράσινης και ψηφιακής μετάβασης προς την κυκλική οικονομία.
 • Την αναβάθμιση των παραγωγικών πυλώνων της κρητικής οικονομίας  και τη δημιουργία ισχυρών βάσεων για ποιοτική ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή.
 • Την ενθάρρυνση καινοτόμας επιχειρηματικότητας, με τη δημιουργία νέων οικονομικών δραστηριοτήτων υψηλής προστιθέμενης αξίας και την αξιοποίηση του περιφερειακού ερευνητικού δυναμικού.
 • Την ανάληψη επείγουσας δράσης για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και των επιπτώσεών της.  Την ενίσχυση της ανθεκτικότητας του νησιού και την αναβάθμιση της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών.
 • Την ισορροπία μεταξύ υπαίθρου και αστικού χώρου με οικισμούς ασφαλείς, ανθεκτικούς και βιώσιμους και πόλεις φιλόξενες τόσο για τους πολίτες, όσο και για τους επισκέπτες.
 • Την ενίσχυση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και την αναβάθμιση της δημόσιας διοίκησης.

«Αυτό το σχέδιο, συνέχισε ο κ. Αρναουτάκης, μπορούμε να το πετύχουμε με τον διάλογο, τη λογοδοσία, τη διαρκή και στενή συνεργασία με όλες τις δυνάμεις του τόπου μας. Με τους φορείς, τους Δήμους, την κοινωνία πολιτών, τα εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα, με τους βουλευτές αλλά και τους πολίτες της Κρήτης».

Κάνοντας έναν απολογισμό του έργου της Περιφέρειας Κρήτης ο Σταύρος Αρναουτάκης το χαρακτήρισε ως «το στέρεο έδαφος πάνω στο οποίο θα συνεχίσουμε να χτίζουμε το όραμά μας για την Κρήτη του 2030»

 Με γνώση, διαφάνεια και τεχνογνωσία, συνέχισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, αξιοποιήσαμε στο έπακρο τους εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους που είχαμε στη διάθεσή μας και πετύχαμε:

 • Να κινητοποιήσουμε νέα χρηματοδοτικά εργαλεία, ενθαρρύνωντας ιδιωτικές επενδύσεις και ενισχύωντας την ανάπτυξη της καινοτομίας και της υγιούς επιχειρηματικότητας με αποτέλεσμα να κατευθυνθούν στην περιφερειακή οικονομία πόροι που υπερβαίνουν τα 400 εκ. ευρώ.
 • Να ενισχύσουμε την αναγέννηση της υπαίθρου  και του πρωτογενούς τομέα.

Από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 διαχειριστήκαμε πόρους 131 εκ. ευρώ για να στηρίξουμε νέους αγρότες. Υλοποιήσαμε έργα αγροτικής οδοποιίας και άρδευσης συνολικού προϋπολογισμού 34 εκ ευρώ.

 • Να στηρίξουμε τον τουρισμό και τον πολιτισμό μας με πόρους 186 εκ. ευρώ για δράσεις ψηφιακής αναβάθμισης και ενίσχυσης τουριστικών και νέων επιχειρήσεων, τη διεθνή προβολή της Κρήτης και την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς αλλά και της φυσικής βιοποικιλότητας του νησιού μας.
 • Να δεσμεύσουμε 270 εκ. ευρώ για δράσεις που διασφαλίζουν την ανθεκτικότητα απέναντι στην κλιματική αλλαγή, για την διαχείριση υδάτων και αποβλήτων καθώς και για αντιπλημμυρικά έργα.
 • Να διαθέσουμε 177,5 εκ ευρώ για την αναγκαία αναβάθμιση του οδικού δικτύου στο νησί μας, που αποτελεί βασική υποδομή και προϋπόθεση για όλες τις άλλες αναπτυξιακές διαστάσεις.
 • Να αξιοποιήσουμε το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» διασφαλίζοντας πόρους 100 εκ. ευρώ για δράσεις κοινωνικής συνοχής, όπως υπηρεσίες φροντίδας και φιλοξενίας παιδιών και ατόμων με αναπηρία.
 • Να διαθέσουμε 53,5 εκ ευρώ για την επέκταση του Βενιζέλειου Νοσοκομείου και για τρία νέα περιφερειακά και πολυδύναμα ιατρεία. Για την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού και ασθενοφόρων και την κατασκευή βρεφονηπιακών σταθμών και κτηρίων για δημιουργική απασχόληση ΑμΕΑ και ηλικιωμένων.
 • Να επενδύσουμε έγκαιρα στην αντιμετώπιση των κρίσεων, για την προστασία όλων μας.
 • Να αντιμετωπίσουμε την πανδημία εκπαιδεύοντας πάνω από 100.000 ανθρώπους του Τουρισμού της Κρήτης.
 • Να συνεργαστούμε με σωματεία εργαζομένων και τουριστικούς φορείς για να βρούμε από κοινού λύσεις στα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία.
 • Να διαχειριστούμε τις επιπτώσεις των φυσικών καταστροφών που έπληξαν την Κρήτη το 2019-2020 και να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε κονδύλια ύψους 284 εκ ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών.

Και βεβαίως, υπογράμμισε ο κ. Αρναουτάκης ανταποκριθήκαμε στις προκλήσεις της ψηφιακής εποχής μέσα από τη Στρατηγική για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και τις 300 ψηφιακές υπηρεσίες που παρέχουμε σε καθημερινή βάση στους πολίτες της Κρήτης.

Περιγράφοντας τα επόμενα βήματα της Περιφέρειας προς την Κρήτη του 2030 ο κ. Αρναουτάκης τόνισε με έμφαση ότι θα βασίζονται στη Βιώσιμη ανάπτυξη, την Εξωστρέφεια, την Κοινωνική συνοχή και την επένδυση στην «Έξυπνη Κρήτη».

«Θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε την προσπάθεια για αναγκαίες και σύγχρονες υποδομές, είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, αναβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο το εθνικό και περιφερειακό οδικό δίκτυο και παρακολουθώντας στενά την υλοποίηση του ΒΟΑΚ».

«Παράλληλα συνεχίζουμε την υλοποίηση αρδευτικών έργων και την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων για να γίνουμε ακόμη πιο ανθεκτικοί και προχωράμε σε δράσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας στα δημόσια κτήρια».

«Επόμενο βήμα μας, πρόσθεσε ο Σταύρος Αρναουτάκης, είναι να αξιοποιήσουμε ακόμη περισσότερο τις ανεξάντλητες δυνατότητες του νησιού μας σε ένα πλαίσιο αειφορίας. Γι αυτό συνεχίζουμε και ενισχύουμε σταθερά τον αγροτοδιατροφικό τομέα σε ολόκληρη την Περιφέρεια».

«Φιλοδοξούμε, συνέχισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, το τουριστικό προϊόν μας να κατακτήσει και νέες αγορές στην Ασία, την Αμερική, την Ωκεανία και τον Αραβικό Κόλπο, μέσα από ένα πρόγραμμα προβολής της Κρήτης στον κόσμο. Ταυτόχρονα, όμως, θέλουμε η Κρήτη να αποτελεί έναν υψηλής ποιότητας προορισμό, με σεβασμό στις αρχές της αειφορίας».

«Επενδύουμε στην αναβάθμιση των υποδομών υγείας, στα νοσοκομεία μας, στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, στην πρόληψη και ενισχύουμε το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης, διεκδικώντας νέες προγραμματικές δράσεις για τη βοήθεια σε ευάλωτες ομάδες συμπολιτών μας. Για την καταπολέμηση της ανεργίας και δουλειές για όλους».

Περιγράφοντας το σχέδιο για την «Έξυπνη Κρήτη» ο κ. Αρναουτάκης τόνισε ότι «θα ενισχυθεί η συνεργασία τοπικών επιχειρήσεων με τα ερευνητικά και ακαδημαϊκά μας ιδρύματα, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή υποστηρίζοντας παράλληλα τη δημιουργία νεοφυών επιχειρήσεων και με στόχο την καινοτόμο υγιή επιχειρηματικότητα αλλά και στη διάχυση και αξιοποίηση της γνώσης σε όλα τα επίπεδα».

«Η «Κρήτη του αύριο», το νησί που θέλουμε να ανανεώσουμε ριζικά, δεν μπορεί να είναι υπόθεση ενός ανθρώπου. Το μέλλον της περιφέρειάς μας πρέπει να είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας. Η Κρήτη του αύριο πρέπει να είναι επίτευγμα της σύνθεσης ιδεών και της συνεργασίας των δημιουργικών δυνάμεων της» κατέληξε καταχειροκοτούμενος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. 

Ο συνδυασμός «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε»

Στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Για την Κρήτη μας, συνεχίζουμε» συμμετέχουν 55 υποψήφιες/οι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, 15 στην ΠΕ Λασιθίου, 28 στην ΠΕ Χανίων και 15 υποψήφιες/οι στην ΠΕ Ρεθύμνου.

Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι ανά Περιφερειακή Ενότητα:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΑΧΛΑΔΙΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ

ΒΑΡΔΙΑΜΠΑΣΗ- ΚΑΣΜΙΡΛΗ ΜΑΡΙΑ

ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΒΟΡΓΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ)

ΓΙΑΛΕΣΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΩΓΩ)

ΓΙΓΟΥΡΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΔΑΡΙΒΙΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΔΡΟΣΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΖΑΧΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΗΓΟΥΜΕΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ (ΛΕΝΑ)

ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ ΠΡΙΑΜΟΣ

ΙΝΙΩΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΚΑΔΙΑΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

ΚΑΛΑΘΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΡΑΚΗ ΜΠΕΛΑΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

ΜΑΤΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΗΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΩΓΩ)

ΜΟΥΝΤΡΑΚΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΘΕΜΗΣ)

ΜΠΑΚΙΝΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΒΕΛΙΝΑ)

ΜΠΟΜΠΟΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΜΩΥΣΙΔΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

ΝΙΝΙΡΑΚΗ ΑΜΑΛΙΑ

ΝΤΑΜΠΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΝΙΚΟΛΑΤΣΟΣ)

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (ΧΡΥΣΑ)

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ)

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΕΛΕΚΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΕΡΙΣΥΝΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ)

ΠΙΤΑΡΟΚΟΙΛΗ ΜΑΓΚΟΥΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 

ΠΙΤΣΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ (ΜΑΝΘΟΣ)

ΣΚΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΤΑΘΟΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΡΙΓΩΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΑΒΕΡΝΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΖΕΔΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΤΟΥΠΑΚΗΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ

ΤΣΑΤΣΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ)

ΤΣΙΜΗΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΦΑΝΟΥΡΓΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΦΑΣΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΦΡΟΥΔΑΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΧΟΥΔΕΤΣΑΝΑΚΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΧΡΟΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΝΙΚΟΣ)

               

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΒΛΑΣΣΗ ΕΛΕΝΗ

ΚΛΩΝΤΖΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΛΑΣΙΘΙΩΤΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

ΜΑΚΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΜΠΟΥΡΕΚΑ ΦΟΥΣΚΟΛΑΓΟΥΔΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ)

ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ΣΓΟΥΡΟΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ ( ΟΔΥΣΣΕΑΣ)

ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΟΥΡΓΙΑΔΑΚΗ ΧΑΡΚΙΟΛΑΚΗ ΕΛΠΙΝΙΚΗ (ΕΛΠΙΔΑ)

ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΤΕΡΖΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (ΔΑΚΗΣ)

ΤΣΙΦΕΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΣΕΡΕΤΗΣ)

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΠΑΤΑΡΗΣ)

ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΓΛΕΝΤΖΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ)

ΓΥΠΑΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΛΙΟΝΗ ΜΑΡΙΑ συζ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ)

ΠΑΠΑΔΑΚΗ-ΚΑΡΑΒΑΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΑΡΡΗ ΜΠΑΛΑΣΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΣΑΡΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΣΚΑΡΤΣΙΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΣΟΥΔΕΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΧΑΙΡΕΤΗ ΦΕΡΕΝΙΚΗ (ΦΕΝΙΑ)

ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ ΜΠΡΙΛΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΖΕΤΑ)

Arnaoutakis

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ

ΒΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΕΛΑΣΑΚΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΜΑΡΤΣΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ)

ΚΕΜΕΣΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΧΑΡΑ)

ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (ΚΟΥΛΙΕΡΗΣ)

ΚΩΤΣΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ ΜΑΖΑΝΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ)

ΛΟΥΠΑΚΗ ΒΟΛΤΥΡΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ

ΛΥΡΑΝΤΩΝΑΚΗ ΟΛΓΑ

MΑΛΑΝΔΡΑΚΗ ΚΡΑΣΟΥΔΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

ΜΑΝΟΥΣΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΒΛΑΝΤΑΣ)

ΜΑΝΟΥΣΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΜΑΡΙΛΙΑ)

ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ)

ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΒΛΗΣΙΔΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ

ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΤΣΑΠΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΦΛΕΜΕΤΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (ΣΤΡΑΤΗΣ)

ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΩΛΗΣ)

ΧΑΡΙΤΑΚΗ ΜΑΚΡΑΚΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ (ΧΡΥΣΑ)

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ (ΧΑΡΗΣ)

Ολόκληρη η ομιλία του Στ. Αρναουτάκη θα ανέβει αργότερα στο link :

Δείτε βίντεο και εικόνες: 

 

Arnaoutakis
Arnaoutakis
Arnaoutakis
Arnaoutakis
Arnaoutakis
Arnaoutakis
Arnaoutakis
Arnaoutakis
Arnaoutakis
Arnaoutakis
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News