Αστυνομία - Περιπολικό
Φωτ. αρχείου (ΙΝΤΙΜΕ)

Ηράκλειο: Μεθυσμένος οδηγός πήρε παραμάζωμα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτα πριν συλληφθεί από αστυνομικούς

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Μεθυσμένος οδηγός πήρε παραμάζωμα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτα πριν συλληφθεί από αστυνομικούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιστατικό συνέβη χθες Τετάρτη γύρω στις 9 το βράδυ, με τον οδηγό Ι.Χ. να οδηγεί όχημα χωρίς πινακίδες και σε κατάσταση μέθης στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού

Μεθυσμένος οδηγός πήρε παραμάζωμα παρκαρισμένα οχήματα, πριν συλληφθεί από την Αστυνομία. Το περιστατικό συνέβη χθες Τετάρτη γύρω στις 9 το βράδυ, με τον οδηγό Ι.Χ. να οδηγεί όχημα χωρίς πινακίδες και σε κατάσταση μέθης στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού. Ο 42χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, όντας μεθυσμένος, αρχικά προσέκρουσε σε μια μοτοσυκλέτα στην οποία προκάλεσε υλικές ζημιές και στη συνέχεια, χωρίς να πτοηθεί, συνέχισε την επικίνδυνη πορεία του.

Πριν συλληφθεί από δύναμη του ΑΑΤ χτύπησε ακόμη δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ο 42χρονος Ρομά, που οδηγούσε χωρίς άδεια καθώς του είχε αφαιρεθεί λόγω παλαιότερων παραβάσεων μέθης, εγκατέλειπε τα οχήματα που χτυπούσε μέχρι που και το δικό του όχημα ακινητοποιήθηκε λόγω των πολλαπλών χτυπημάτων από τα τρακαρίσματα.

Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες μόλις τον εντόπισαν μέσα στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητό του, όταν πια δεν μπορούσε να συνεχίσει την τρελή πορεία του.

Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα στο πέρασμά του παρά μόνο υλικές ζημιές.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News