Μεσαρά: Προφυλακιστέος ο 53χρονος και για τη μαστροπεία σε βάρος του γιου της συντρόφου του

Ηράκλειο
Μεσαρά: Προφυλακιστέος ο 53χρονος και για τη μαστροπεία σε βάρος του γιου της συντρόφου του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 53χρονος που είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως, οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα Παρασκευή 5/5 ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου και απολογήθηκε, μεταξύ άλλων, για την κατηγορία της μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση

Στη φυλακή επιστρέφει ο 53χρονος άνδρας ο οποίος πριν από περίπου έναν χρόνο είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος καθώς φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το γιο της συντρόφου του.

Ο 53χρονος που είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως, οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα Παρασκευή (5/5) ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου και απολογήθηκε, μεταξύ άλλων, για την κατηγορία της μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός είχε αποκαλύψει τότε ότι ο 53χρονος πατριός του, εκτός των άλλων, τον εξέδιδε και σε άλλους άνδρες.

Μιλώντας στο neakriti.gr ο δικηγόρος που διορίστηκε αυτεπάγγελτα από τις Αρχές για την υπεράσπιση του 53χρονου, Γιώργος Λιονάκης, ανέφερε ότι πρόκειται για "μια ιδιαιτέρως επώδυνη υπόθεση για την οποία διορίστηκε από το κράτος ως υπεράσπιση. Ο ίδιος υποστήριξε τη θέση του ότι δεν γνωρίζει καθόλου τους δύο άνδρες που εμφανίστηκαν στην δικογραφία και για τους οποίους κατηγορείται ότι διευκόλυνε την τέλεση γενετήσιων πράξεων με τον ανήλικο. Ανέφερε ότι λόγω εθνικότητας και εχθρικών σχέσεων των κρατών τους δεν θα μπορούσε να έχει την οποιαδήποτε, φιλική ή επαγγελματική σχέση μαζί τους. Ωστόσο, κρίθηκε προφυλακιστέος έπειτα από τη σύμφωνη γνώμη της κ. Ανακρίτριας και της κ. Εισαγγελέως".

Ο δικηγόρος κ. Γιώργος Λιονάκης

Για την εν λόγω πράξη απολογήθηκε σήμερα Παρασκευή ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου ο 53χρονος, ο οποίος, μετά την απολογία του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος κι επιστρέφει στη φυλακή.

Ας σημειωθεί ότι στην εν λόγω υπόθεση εμπλέκονται τρία ακόμη άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο εξ αυτών έχουν ταυτοποιηθεί και είναι κατηγορούμενοι, καθώς φέρονται να κακοποιούσαν σεξουαλικά το νεαρό δίνοντας χρήματα τα οποία λάμβανε ο 53χρονος.

Οι εν λόγω κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν ακόμη κατηγορίες για βιασμό και γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News