Πώς θα κινηθείτε την Κυριακή στο Ηράκλειο λόγω αγώνα - Σε ποιες περιοχές απαγορεύεται η στάθμευση

Ηράκλειο
Πώς θα κινηθείτε την Κυριακή στο Ηράκλειο λόγω αγώνα - Σε ποιες περιοχές απαγορεύεται η στάθμευση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ παρακαλεί όλους τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, γνωστοποιήθηκε η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων κατά την τέλεση αγώνων “Ράλλυ σπριντ Ποταμιές Γιώργος Λουκάς” που θα διεξαχθούν την Κυριακή 30 Απριλίου στην διαδρομή Ποταμιές – Ασκοί .

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, την Κυριακή 30/04/2023 κατά τις ώρες 09:00 έως 16:00, απαγορεύεται η κυκλοφορία η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην περιοχή των Δήμων Χερσονήσου και Μινώα Πεδιάδος και συγκριμένα στην Επαρχιακή οδό Ποταμιών – Αβδού και στην Επαρχιακή οδό Ποταμιών – Ασκών – Λύττου από την συμβολή της με την Επ. Οδό Ποταμιών – Αβδού έως και τον τερματισμό της διαδρομής (100 μ. πριν την είσοδο δ.δ. Ασκών), συνολικής απόστασης 11,1 χλμ. Περίπου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων, θα εκτρέπεται στα ανωτέρω σημεία και θα πραγματοποιείται μέσω των λοιπών παρακαμπτήριων τοπικών οδών, για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας που θα προκύψει από την διακοπή.

Τέλος, στην ανακοίνωσήτρ της η ΕΛΑΣ παρακαλεί όλους τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News