Γάζι: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ελένης Βατσινά (pics)

Ηράκλειο
Γάζι: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ελένης Βατσινά (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην οδό Ελ. Βενιζέλου 205, στο εκλογικό κέντρο της υποψήφιας βουλευτού ν. Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, επικράτησε το αδιαχώρητο αργά το απόγευμα, με πλήθος κόσμου να καταφτάνει για να δώσει στην Ελένη Βατσινά ευχές για επιτυχία

Παρουσία φίλων και υποστηρικτών, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης, 25 Απριλίου, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ελένης Βατσινά στο Γάζι. Το “παρών” έδωσαν όμως και πολίτες, που σε αυτή την προεκλογική περίοδο γνώρισαν και εμπιστεύονται την Ελένη Βατσινά, η οποία καταφέρνει να συσπειρώσει πολίτες όλων των ηλικιών από διαφορετικές αφετηρίες, που έχουν όμως κοινό αίτημα την αλλαγή και την προτεραιοποίηση του ανθρώπου και της αξιοπρέπειας.

Στην οδό Ελ. Βενιζέλου 205, στο εκλογικό κέντρο της υποψήφιας βουλευτού ν. Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, επικράτησε το αδιαχώρητο αργά το απόγευμα, με πλήθος κόσμου να καταφτάνει για να δώσει στην Ελένη Βατσινά ευχές για επιτυχία. «Επιτέλους, μια γυναίκα, ένας νέος άνθρωπος να μας εκπροσωπήσει στη Βουλή», ανέφεραν πολλοί χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για την επόμενη ημέρα στο πολιτικό σκηνικό, αν νέοι άνθρωποι καταφέρουν να κατακτήσουν χώρο και θέση στο “αύριο” του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Από αύριο Τετάρτη κιόλας η Ελένη Βατσινά επιστρέφει στις καθημερινές περιοδείες και τις συναντήσεις της με φορείς και πολίτες, προκειμένου να συμβάλλει στην κινητοποίηση ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, αλλά και διεκδικώντας τη στήριξη στο πρόσωπό της μέσω της ψήφου.

Μετά την απολύτως επιτυχημένη εκδήλωση της κ. Βατσινά στο εκλογικό της κέντρο, το επόμενο ραντεβού της υποψήφιας βουλευτού με τους πολίτες έρχεται μέσα στον Μάιο, για την κεντρική της ομιλία, που θα πραγματοποιηθεί σε χώρο στην πόλη του Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News