Δήμος Χερσονήσου: Μοίρασε πασχαλινά «Κουτιά Αγάπης» σε ευπαθείς ομάδες

Ηράκλειο
Δήμος Χερσονήσου: Μοίρασε πασχαλινά «Κουτιά Αγάπης» σε ευπαθείς ομάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δράση αλληλεγγύης διοργανώθηκε φέτος για 4η συνεχή χρονιά

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) διοργάνωσε τη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης «Κουτιά Αγάπης» για τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

Τα πασχαλινά «Κουτιά Αγάπης» μοίρασαν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» με τον δήμαρχο Γιάννη Σέγκο και τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) Γιάννη Μηλάκη σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Τα «Κουτιά Αγάπης» περιείχαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία της Κοινωφελούς Επιχείρησης σε συνεργασία με επιχειρηματίες, ξενοδόχους και ενορίες, καθώς και χειροποίητες λαμπάδες από τους εργαζόμενους του Κ.Η.Φ.Η.

Με αφορμή και τη φετινή δράση πασχαλινά "Κουτιά Αγάπης" ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Γιάννης Μηλάκης δήλωσε: «Είμαι περήφανος που, στη διάρκεια της θητείας μου ως πρόεδρος της ΚΕΔΧ, εδραιώσαμε τον θεσμό "Κουτιά Αγάπης" και καταφέραμε να προωθήσουμε το κοινωνικό έργο του Δήμου, ενισχύοντας το "δίχτυ προστασίας" των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Δήμου μας και, τελικά, να ανταποκριθούμε επάξια στους στόχους μας ως Κοινωφελής Επιχείρηση. Ευχαριστώ προσωπικά όσους με ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς στήριξαν έμπρακτα αυτή μας την προσπάθεια, ιδιαίτερα σε περιόδους υψηλού συμβολισμού, όπως είναι οι άγιες ημέρες του Πάσχα. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News