Πάσχα 2023: Τουρίστες απόλαυσαν την βόλτα τους στο άδειο Ηράκλειο (vid)

Ηράκλειο
Πάσχα 2023: Τουρίστες απόλαυσαν την βόλτα τους στο άδειο Ηράκλειο (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίχως τον συνωστισμό και το θόρυβο, η πόλη σήμερα αποτέλεσε πόλο έλξης των επισκεπτών που επέλεξαν να περιδιαβούν και να εξερευνήσουν το κέντρο του Ηρακλείου, παίρνοντας μια όχι τόσο πασχαλιάτικη, αλλά σίγουρα μια ανοιξιάτικη γεύση

  • Άφησαν πίσω την μεγαλούπολη που σήμερα απόλαυσε την ηρεμία της
  • Χωρίς αυτοκίνητα οι δρόμοι του Ηρακλείου
  • Τουρίστες απολαμβάνουν την βόλτα τους στο έρημο Ηράκλειο

Μια πόλη που φόρεσε τα γιορτινά της και που παρά το μέγεθός της, σήμερα αφιερώθηκε στους λίγους. Μακριά από τις εικόνες μιας καθημερινότητας με θόρυβο και κίνηση, σήμερα το Ηράκλειο ανήμερα του Πάσχα, ήταν μια πόλη ηλιόλουστη και ήσυχη, ιδανική για να την περπατήσεις και να τη χαρείς.

Δίχως τον συνωστισμό και το θόρυβο, η πόλη σήμερα αποτέλεσε πόλο έλξης των επισκεπτών που επέλεξαν να περιδιαβούν και να εξερευνήσουν το κέντρο του Ηρακλείου, παίρνοντας μια όχι τόσο πασχαλιάτικη, αλλά σίγουρα μια ανοιξιάτικη γεύση.

Στους κεντρικούς δρόμους της πόλης αλλά και πιο περιφερειακούς με προορισμό το κέντρο του Ηρακλείου, η κίνηση από νωρίς το πρωί ήταν περιορισμένη, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των επισκεπτών αλλά και τον ντόπιων, λόγω και του καιρού, απόλαυσαν ένα όμορφο περίπατο.

Πάντως παρά την παραδοσιακή επιλογή της εξόρμησης προς τα χωριά και την εξοχή, ανήμερα του Πάσχα, αρκετοί ήταν εκείνοι που αυτή την ημέρα επέλεξαν να μείνουν στην πόλη και να απολαύσουν μια ήσυχη μέρα, στέλνοντας τις ευχές τους για το Πάσχα,  τη μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News