Σύνδεσμος Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ Ηρακλείου: Επίτευξη παράτασης διαβούλευσης έως 15 Ιουλίου

Ηράκλειο
Σύνδεσμος Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ Ηρακλείου: Επίτευξη παράτασης διαβούλευσης έως 15 Ιουλίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΣΕΒΠΗ δεσμεύεται για το χρονικό διάστημα το οποίο κερδήθηκε να εργαστεί με συγκεκριμένες διαδικασίες προς όφελος των μελών του, εξετάζοντας τη νομιμότητα και τη σκοπιμότητα της όλης διαδικασίας

Στην συνάντηση  που έλαβε χώρα  χθες Πέμπτη 6/4/2023 μεταξύ  του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου - ΣΕΒΠΗ (Ελευθέριος  Αντωνακάκης, Ελευθέριος Νιταδώρος, Σάββας Καθέρης, Τζίνα Τσαντρίζου, Ζαχαρίας Σηφάκης) - με τον διευθ. σύμβουλο της ΕΤΒΑ-ΒΙΠΕ  κ. Αθανάσιο Ψαθά και το επιτελείο του ενόψει των διαδικασιών της τελευταίας για την ψήφιση νέου Κανονισμού Λειτουργίας της ΒΙΠΕ Ηρακλείου, κατόπιν της έκφρασης έντονων ανησυχιών από το Δ.Σ. του ΣΕΒΠΗ ως προς τη διαδικασία έγκρισης αλλά και το περιεχόμενο του νέου Κανονισμού,  τα στελέχη της ΕΤΒΑ-ΒΙΠΕ Α.Ε. δήλωσαν ότι η όλη διαδικασία θα μετατεθεί χρονικά με καταληκτικό σημείο 15 Ιουλίου του τρέχοντος έτους, ώστε να υπάρξει ο αναγκαίος χρόνος διαβούλευσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, ο ΣΕΒΠΗ δεσμεύεται «για το χρονικό διάστημα το οποίο κερδίσαμε να εργαστεί με συγκεκριμένες διαδικασίες προς όφελος των μελών μας, εξετάζοντας τη νομιμότητα και τη σκοπιμότητα της όλης διαδικασίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News