Ανεξέλεγκτη η φωτιά στα Μάλια - Μεγάλη η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής (pics)

Ηράκλειο
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στα Μάλια - Μεγάλη η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο σημείο επιχειρούν 7 οχήματα της Πυροσβεστικής με 15 άνδρες και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος αποτελούμενη από 7 άτομα

Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής κινητοποίησε η μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται από το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή των Μαλίων. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Χερσονήσου κ. Γιάννη Σέγκο, που μίλησε στο neakriti.gr, η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη λόγω των ισχυρών νότιων ανέμων που πνέουν στο νησί αλλά και στην περιοχή και δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών.

Προσώρας έχουν καεί αρκετά ελαιόδεντρα, ενώ η εστία της πυρκαγιάς, σύμφωνα τον δήμαρχο ο οποίος σπεύδει στο σημείο, βρίσκεται πολύ κοντά σε μεγάλο ξενοδοχείο. 

Να σημειωθεί ότι στο σημείο επιχειρούν 7 οχήματα της Πυροσβεστικής με 15 άνδρες και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος αποτελούμενη από 7 άτομα. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι και ως εκ τούτου το έργο των πυροσβεστών καθίσταται δύσκολο.

Τα αίτια της φωτιάς, που ξέσπασε βόρεια των ανακτόρων των Μαλίων, δεν έχουν γίνει γνωστά και αναμένεται να εξακριβωθούν από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ.

Δείτε εικόνες

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News