Μασταμπάς: Κλείδωσαν τον κλέφτη στο σπίτι και κάλεσαν την αστυνομία (vid)

Ηράκλειο
Μασταμπάς: Κλείδωσαν τον κλέφτη στο σπίτι και κάλεσαν την αστυνομία (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απίστευτη περιπέτεια κινηματογραφικών διαστάσεων, εξελίχθηκε σε γειτονιά του Ηρακλείου - Η ετοιμότητα και η πρόνοια γλίτωσε από τα χειρότερα τη γιαγιά μιας οικογένειας

Κλείδωσαν τον κλέφτη μέχρι να φτάσει η Αστυνομία, τα μέλη οικογένειας στο Μασταμπά Ηρακλείου, που είδαν από τις κάμερες το δράστη να κλέβει χρήματα, όσο η ηλικιωμένη γιαγιά της οικογένειας είχε την πλάτη γυρισμένη.

Η γυναίκα στάθηκε διπλά τυχερή και δεν τραυματίστηκε, καθώς ο 37χρονος είχε εισβάλει νωρίτερα σε σπίτι την περιοχή του Πόρου, όπου έσπρωξε άλλη ηλικιωμένη γυναίκα από την οποία είχε ζητήσει βοήθεια, για να της αρπάξει τα λιγοστά χρήματα που είχε στα χέρια της.

Η απίστευτη περιπέτεια κινηματογραφικών διαστάσεων, εξελίχθηκε σε γειτονιά του Ηρακλείου. Η ετοιμότητα και η πρόνοια γλίτωσε από τα χειρότερα τη γιαγιά μιας οικογένειας. Είδαν από τις κάμερες τον 37χρονο ποντικό που της είχε ζητήσει βοήθεια να κλέβει ότι έβρισκε, όσο η ίδια είχε γυρισμένη την πλάτη της και έσπευσαν να τον κλειδώσουν μέσα μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Ο 37χρονος σεσημασμένος βρήκε το μάστορα του, όταν χτύπησε την πόρτα της ηλικιωμένης, ζητώντας χρηματική βοήθεια. Η ίδια καλοπροαίρετα και χωρίς να αντιληφθεί τον κίνδυνο, άφησε την πόρτα ανοικτή και έψαξε να βρει το πορτοφόλι της. Ο γιος της ηλικιωμένης έσπευσε στο ισόγειο και αφού την απομάκρυνε, εγκλώβισε το δράστη μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Η ηλικιωμένη στάθηκε διπλά τυχερή και δεν τραυματίστηκε, καθώς ο 37χρονος είχε εισβάλει νωρίτερα σε σπίτι στην περιοχή του Πόρου, όπου έριξε στο πάτωμα μια άλλη γυναίκα γυναίκα από την οποία είχε ζητήσει βοήθεια με τον ίδιο τρόπο, για να της αρπάξει τα λιγοστά χρήματα που είχε στα χέρια της.

Δείτε εκτενές ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News