Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: Υπό τη σκιά του δυστυχήματος στα Τέμπη ο φόρος τιμής στη σημερινή επέτειο

Ηράκλειο
Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: Υπό τη σκιά του δυστυχήματος στα Τέμπη ο φόρος τιμής στη σημερινή επέτειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο αγώνας είναι επίπονος, δύσκολος και μακρύς. Πρέπει, όμως, να συνεχιστεί δυναμικά ώστε μην επαληθευτεί η προειδοποίηση του γ.γ. του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών ότι “σε… 300 χρόνια(!) θα είναι πραγματική η ισότητα των δύο φύλων”…»

Υπό τη σκιά του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη τιμά τη σημερινή επέτειο για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου, συμπάσχοντας με όλες τις γυναίκες και τις οικογένειές τους που η μεγάλη απώλεια βαραίνει τη ζωή και την ψυχή τους, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση.

Ο Φορέας τιμά «τους διαχρονικούς αγώνες διεκδίκησης των αυτονόητων δικαιωμάτων της γυναίκας στη ζωή. Παλεύει να καταρρίψει τα στερεότυπα που την εγκλωβίζουν σε αναχρονιστικές συμπεριφορές και ιδεοληψίες, μέσω Δομών, Προγραμμάτων και της συνολικότερης δράσης του», σημειώνει ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου και συνεχίζει:

«Πρωταρχικός, όμως, στόχος είναι να προσφέρει διαρκή ψυχολογική, συμβουλευτική και πρακτική στήριξη στις γυναίκες-θύματα κακοποίησης, ενδοοικογενειακής και έμφυλης βίας. Ο αγώνας είναι επίπονος, δύσκολος και μακρύς. Πρέπει, όμως, να συνεχιστεί δυναμικά ώστε μην επαληθευτεί η προειδοποίηση του γ.γ. του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών ότι “σε… 300 χρόνια(!) θα είναι πραγματική η ισότητα των δύο φύλων”…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News