Ηράκλειο: Τραγική κατάσταση έξω από το 47ο Δημοτικό Σχολείο - Κίνδυνος από περιττώματα και ακαθαρσίες (pics)

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Τραγική κατάσταση έξω από το 47ο Δημοτικό Σχολείο - Κίνδυνος από περιττώματα και ακαθαρσίες (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Απελπιστική η κατάσταση λόγω κάποιων ασυνείδητων ιδιοκτητών κατοικίδιων. Τα συμπεράσματα δικά σας για το επίπεδο της κοινωνίας μας», σημειώνει μαμά μαθητή

Κατά τη διάρκεια της βόλτας μας με το αγαπημένο μας κατοικίδιο έχουμε την υποχρέωση να μαζεύουμε τις ακαθαρσίες του. Αυτός κανονικά είναι ένας απαράβατος κανόνας, τον οποίο άμα δεν τον ακολουθήσουμε θα μας επιβληθεί πρόστιμο εάν γίνουμε αντιληπτοί.

Στην περίπτωση όμως μιας καταγγελίας που έγινε από μαμά μαθητή στο Ηράκλειο για την εικόνα που επικρατεί έξω από το σχολείο του παιδιού της, φαίνεται ότι κάποιοι δεν πτοούνται από τους νόμους και την επιβολή προστίμων. Αλλά - το σπουδαιότερο - δεν τους ενδιαφέρει εάν με τις πράξεις τους αυτές μπορεί ανά πάσα στιγμή να γίνουν αιτία ώστε να προκληθεί σοβαρός κίνδυνος για την υγεία των μικρών παιδιών αλλά και των περιοίκων.

Οι φωτογραφίες που αποτυπώνουν την κατάσταση που επικρατεί έξω από το 47ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου στάλθηκαν από τη μαμά που κάνει την καταγγελία, σημειώνοντας τα εξής:

«Έξω από το 47 Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου επικρατεί μια απελπιστική κατάσταση λόγω κάποιων ασυνείδητων ιδιοκτητών κατοικίδιων. Τα συμπεράσματα δικά σας για το επίπεδο της κοινωνίας μας…

Μια Μαμά». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News