Θλίψη στον εμπορικό κόσμο του Ηρακλείου για το θάνατο του Σταμάτη Περβολαράκη

Ηράκλειο
Θλίψη στον εμπορικό κόσμο του Ηρακλείου για το θάνατο του Σταμάτη Περβολαράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τραγικός θάνατος του 39χρονου Σταμάτη, που ήταν μέλος της οικογένειας Περβολαράκη η οποία διατηρούσε για χρόνια αλυσίδα καταστημάτων με αθλητικά είδη, βύθισε σε ανείπωτη οδύνη όχι μόνο τους οικείους του, αλλά και σύσσωμο τον εμπορικό κόσμο του Ηρακλείου

Θλίψη στον εμπορικό κόσμο του Ηρακλείου έφερε ο χαμός του 39χρονου Σταμάτη Περβολαράκη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Κυριακή 21/2 στο ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από τον σοβαρότατο τραυματισμό του με αλυσοπρίονο.

Ο τραγικός θάνατος του 39χρονου Σταμάτη, που ήταν μέλος της οικογένειας Περβολαράκη η οποία διατηρούσε για χρόνια αλυσίδα καταστημάτων με αθλητικά είδη, βύθισε σε ανείπωτη οδύνη όχι μόνο τους οικείους του, αλλά και σύσσωμο τον εμπορικό κόσμο του Ηρακλείου, ο οποίος μέσω των μελών του Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου με ανακοίνωσή του εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την πρόωρη απώλεια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξεδόθη, «σύσσωμο το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου και ιδιαιτέρως ο πρόεδρός του, Μανώλης Κουμαντάκης, εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την αδόκητη και πρόωρη απώλεια του συναδέλφου μας Σταμάτη Περβολαράκη. Η είδηση του χαμού αυτού του νέου έχει βυθίσει σε οδύνη ολόκληρο τον εμπορικό κόσμο της πόλη μας.

Με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News