Στον Πύργο κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τα προβλήματα των παραγωγών και των εργαζομένων στην Τ.Α.

Ηράκλειο
Στον Πύργο κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τα προβλήματα των παραγωγών και των εργαζομένων στην Τ.Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι παραγωγοί του Πύργου επισήμαναν στα μέλη του κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της αύξησης του κόστους ζωής

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Ηρακλείου, αποτελούμενο από τους υποψήφιους βουλευτές του νομού, μέλη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη το παζάρι του Πύργου Αρχανών-Αστερουσίων, όπου ήρθαν σε επαφή με τους παραγωγούς της περιοχής, οι οποίοι τόνισαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, λόγω της αύξησης του κόστους ζωής.

Επίσης, επισκέφτηκαν το Δημαρχείο, όπου τονίστηκαν, από την πλευρά των υπαλλήλων, τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τέλος συναντήθηκαν με τους υπαλλήλους στο Ειρηνοδικείο του Πύργου, όπου επισημάνθηκε το διαχρονικό πρόβλημα της υποστελέχωσης, το οποίο έχει οδηγήσει στην εντατικοποίηση της εργασίας των υπηρετούντων υπαλλήλων, και σε καθυστερήσεις στη διεκπεραίωση των υποθέσεων.

Αντίστοιχο κλιμάκιο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, σε συνεργασία με τον Τομέα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Ν.Ε. Ηρακλείου, σε καταστήματα στο κέντρο της πόλης, όπου οι ιδιοκτήτες των μικρών καταστημάτων εξέφρασαν τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους για την παρατεταμένη οικονομική και ενεργειακή κρίση που πλήττει εδώ και μήνες τις επιχειρήσεις τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News