Ηράκλειο: Διανομή δωρεάν τροφίμων στους δικαιούχους - Τα έγγραφα που απαιτούνται

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Διανομή δωρεάν τροφίμων στους δικαιούχους - Τα έγγραφα που απαιτούνται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διανομή προϊόντων από το Δήμο Ηρακλείου για τους δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) για τον Φεβρουάριο του 2023

Τη διανομή ειδών παντοπωλείου (ζάχαρη, ζυμαρικά, παξιμάδι, ρύζι, γραβιέρα, ελαιόλαδο, φασόλια) & ειδών βασικής υλικής συνδρομής (υγρό πιάτων, οδοντόκρεμα, φυσικό σαπούνι, χαρτί υγείας, απορρυπαντικό πλυντηρίου, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης), για τους δικαιούχους του προγράμματος, ξεκινά ο δήμος Ηρακλείου, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης για την υλοποίηση του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), πραγματοποιεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, η διανομή θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

  • Για το σημείο διανομής Α1 - Εργατικές Κατοικίες Αγ. Αικατερίνης (Σ. Σολωμού 14): από Δευτέρα 20 ως και Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023.
  • Για το σημείο διανομής Α3 – Τάλως (Μάχης Κρήτης & Ελύρου, περιοχή Τάλως): από Δευτέρα 20 ως και Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023.
  • Για το σημείο διανομής Α4 – ΑΣΙΤΕΣ : Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023.
  • Για το σημείο διανομής Α5 – ΔΑΦΝΕΣ : Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023.
  • Για το σημείο διανομής A6 – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ : Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023.
  • Για τους ωφελούμενους του σημείου Α2 – ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ η διανομή θα πραγματοποιηθεί από νέο σημείο διανομής - αίθουσα στις Πατέλες Ηρακλείου, δ/νση: Καραϊσκάκη 4 (δίπλα στο στρατολογικό γραφείο Ηρακλείου), από Τρίτη 21 Φεβρουαρίου ως και Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιούνται σταδιακά (ανά ημέρα) και θα ενημερώνονται προσωπικά με SMS ή / & τηλεφωνική κλήση ή MAIL από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου για το σημείο διανομής, την ημερομηνία και την ώρα παραλαβής των προϊόντων. Παρακαλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες (για την ημέρα & ώρα προσέλευσης) που θα λαμβάνουν.

Για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:

  • Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. των ίδιων και των μελών της οικογένειάς τους.
  • Την απόφαση έγκρισης συμμετοχής στο πρόγραμμα ΚΕΑ.
  • Το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο που επιπρόσθετα των ανωτέρω εγγράφων προσκομίζει εξουσιοδότηση για την παραλαβή.

Κατά τη διαδικασία της διανομής θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα και οι ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του Κορωνοϊού (covid-19), σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News