Δύο ηλεκτρονικές απάτες στο Ηράκλειο: Ήθελαν να αγοράσουν αυτοκίνητο και τις εξαπάτησαν - Έκαναν «φτερά» 9.000 ευρώ

Ηράκλειο
Δύο ηλεκτρονικές απάτες στο Ηράκλειο: Ήθελαν να αγοράσουν αυτοκίνητο και τις εξαπάτησαν - Έκαναν «φτερά» 9.000 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θύματα επιτήδειων έπεσαν δύο γυναίκες στο Ηράκλειο, που επιθυμούσαν να αγοράσουν αυτοκίνητο και εμπιστεύτηκαν… λάθος άτομα!

Δύο υποθέσεις ηλεκτρονικής απάτης ερευνούν οι αστυνομικές αρχές Ηρακλείου, καθώς μέσα σε λίγες ημέρες δύο γυναίκες την «πάτησα» με τον ίδιο τρόπο.

Το πρώτο περιστατικό έγινε την περασμένη Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην αστυνομία μια 37χρονη ήθελε να αγοράσει αυτοκίνητο μέσα από το marketplace του Facebook. Βρήκε λοιπόν ένα όχημα το οποίο της άρεσε έστειλε μήνυμα τον «ιδιοκτήτη» και εκείνος της ζήτησε να καταβάλει σε λογαριασμό 7.500 ευρώ προκειμένου να ολοκληρωθεί η αγορά. Λίγο αργότερα η γυναίκα συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο για απατεώνα και τα χρήματά της είχαν κάνει «φτερά».

Λίγες ημέρες αργότερα θύμα ηλεκτρονικής απάτης έπεσε και μια 43χρονη με τον ίδιο τρόπο! Όπως δήλωσε στην αστυνομία, βρήκε ένα αυτοκίνητο από το car.gr και δήλωσε το ενδιαφέρον της στον ιδιοκτήτη, ο οποίος της ζήτησε να καταβάλει 1.200 ευρώ σε λογαριασμό που της έστειλε και εξαφανίστηκε μόλις τα έλαβε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News