Επιμελητήριο Ηρακλείου: Εκδήλωση για τον καρκίνο παρουσία Μητσοτάκη, Πλεύρη

Ηράκλειο
Επιμελητήριο Ηρακλείου: Εκδήλωση για τον καρκίνο παρουσία Μητσοτάκη, Πλεύρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκδήλωση συνέρχεται με την διήμερη επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Κρήτη στις 25 και 26 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο των πολιτικών του εξορμήσεων ενόψει των επικείμενων εκλογών

Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 10 το πρώι θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη και της Γενικής Γραμματέα Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας κ. Ειρήνης Αγαπηδάκη, η εκδήλωση από το Υπουργείο Υγείας εκδήλωση για την παρουσίαση του εθνικού Προγράμματος -Υγεία Μπροστά για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού και του Τραχήλου της Μήτρας.

Η εκδήλωση συνέρχεται με την διήμερη επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Κρήτη στις 25 και 26 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο των πολιτικών του εξορμήσεων ενόψει των επικείμενων εκλογών, οι οποίες όπως γνωστοποίησε θα πραγματοποιηθούν Απρίλιο ή Μάιο και 4 με 5 εβδομάδες μετά η δεύτερη κάλπη.

Επί της ουσίας, η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην πόλη της Κρήτης, σηματοδοτεί την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, ενώ όπως έχει γράψει το neakriti.gr, στο πλαίσιο της διήμερης παρουσίας του ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το έργο του νέου διεθνούς αεροδρομίου στο Καστέλι, τμήματα του ΒΟΑΚ τη Μεσαρά, ενώ θα έχει επαφές με παραγωγικούς κλάδους και φορείς του Ηρακλείου.

Το βραδύ της 25ης Ιανουαρίου θα μιλήσει σε ανοιχτή θεματική κεντρική εκδήλωση, ενώ στα πλαίσια των διήμερης περιοδείας του θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα ενημέρωσης.

Η διήμερη περιοδεία του πρωθυπουργού στο Ηράκλειο, συνιστά την πρώτη επίσημη παρουσία στην Κρήτη λίγο πριν ανοίξει η προεκλογική περίοδος, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το νησί άλλες τρεις φορές μέχρι τις κάλπες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News