Ηράκλειο: Στην τελική ευθεία για το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο - Δείτε εικόνες από τη διαμόρφωση του χώρου

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Στην τελική ευθεία για το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο - Δείτε εικόνες από τη διαμόρφωση του χώρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η κυρία των ξωτικών» θα μοιράζει χαμόγελα και μπαλόνια και οι χριστουγεννιάτικοι Mickey και Minnie μαζί με τον πανύψηλο Ξυλοπόδαρο θα υποδέχονται μικρούς και μεγάλους για να χορέψουν και να φωτογραφηθούν μαζί

Στην τελική ευθεία έχουν εισέλθει οι προετοιμασίες για την εκκίνηση του Κάστρου των Χριστουγέννων στι κέντρο της πόλης του Ηρακλείου στην πλατεία Ελευθιερίας.

Όπως έχει δημοσιεύσει το neakriti.gr, η πρεμιέρα έχει οριστεί για την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, ενώ ο χώρος διαμορφώνεται συνεχώς μέχρι να λάβει την τελική του εικόνα που θα είναι φαντασμαγορική…

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα σημάνει την αρχή των γιορτινών ημερών στην πόλη, με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για κάθε ηλικία, εναρμονισμένων με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και με ιδιαίτερη φροντίδα για το περιβάλλον.

Το πρόγραμμα

18.00-20.00: «Η κυρία των ξωτικών» θα μοιράζει χαμόγελα και μπαλόνια και οι χριστουγεννιάτικοι Mickey και Minnie μαζί με τον πανύψηλο Ξυλοπόδαρο θα υποδέχονται μικρούς και μεγάλους για να χορέψουν και να φωτογραφηθούν μαζί. Αμέσως μετά τη φωταγώγηση η σχολή «Kappa Studies» θα προσφέρει ζεστούς λουκουμάδες σε όλους.

19.15: «Χριστουγεννιάτικες μελωδίες» με την Δημοτική Παιδική Χορωδία. Αγγελικές φωνές στα πρώτα τους μελωδικά βήματα, τραγουδούν και γεμίζουν τον ουρανό με φως.

19.30: Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ηρακλείου θα δώσει τον τόνο της γιορτής.

20.00: Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου 2022, θα σημάνει την αρχή των γιορτινών ημερών στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο.

20.30: Οι «Vamos Ensemble» σε ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης!

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News