Ηράκλειο: Την Παρασκευή η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Ελευθερίας

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Την Παρασκευή η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Ελευθερίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου 2022, θα σημάνει την αρχή των γιορτινών ημερών στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο, στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου, σηματοδοτώντας την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.

Ο Δήμος Ηρακλείου και η ΔΗ.Κ.Ε.Η. (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ηρακλείου) κάλεσαν τους δημότες στις «Πολύχρωμες Γιορτές» στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο», που με συνεχώς εξελισσόμενες ιδέες, θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 07.01.2023, σκορπώντας χρώματα, χαρά και μελωδίες στη μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά του 2022-23!

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, την Παρασκευή 09.12.2022, θα σημάνει την αρχή των γιορτινών ημερών στην πόλη, με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για κάθε ηλικία, εναρμονισμένων με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και με ιδιαίτερη φροντίδα για το περιβάλλον.

Το πρόγραμμα

18.00-20.00: «Η κυρία των ξωτικών» θα μοιράζει χαμόγελα και μπαλόνια και οι χριστουγεννιάτικοι Mickey και Minnie μαζί με τον πανύψηλο Ξυλοπόδαρο θα υποδέχονται μικρούς και μεγάλους για να χορέψουν και να φωτογραφηθούν μαζί. Αμέσως μετά τη φωταγώγηση η σχολή «Kappa Studies» θα προσφέρει ζεστούς λουκουμάδες σε όλους.

19.15: «Χριστουγεννιάτικες μελωδίες» με την Δημοτική Παιδική Χορωδία. Αγγελικές φωνές στα πρώτα τους μελωδικά βήματα, τραγουδούν και γεμίζουν τον ουρανό με φως.

19.30: Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ηρακλείου θα δώσει τον τόνο της γιορτής.

20.00: Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου 2022, θα σημάνει την αρχή των γιορτινών ημερών στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο.

20.30: Οι «Vamos Orchestra» σε ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News